Ako si zorganizovať svoj dielenský stôl

Ako si zorganizovať svoj dielenský stôl

Máte kvalitný dielenský stôl, ktorý je prispôsobený vám aj vašej pracovnej pozícii? Ak je vaša odpoveď áno, gratulujeme! Prinajmenšom sú splnené vaše predpoklady na to, aby ste mohli vykonávať svoju prácu. A čo vaše pracovné prostredie vo všeobecnosti? Je usporiadané tak, aby ste mali všetko potrebné po ruke? Tu je niekoľko tipov, ako mať prehľad o svojom náradí, nástrojoch a iných pomôckach, aby ste mohli pracovať efektívne.

Nástenné panely na náradie

Panel na náradie nad pracovným stolom je ideálny, ak chcete mať dobrý prehľad a najpoužívanejšie nástroje vždy po ruke. Tieto panely u nás nájdete v niekoľkých veľkostiach a možno ich namontovať horizontálne aj vertikálne, všetko na základe dispozície poskytnutého priestoru. Prispôsobte si panel na náradie na mieru pomocou háčikov a držiakov na náradie a umiestnite ich na perforovanom povrchu panela, kdekoľvek chcete.

Zobraziť všetky nástenné panely na náradie

Mobilné panely na náradie 

Pracujete občas aj na iných miestach ako pri svojom dielenskom stole? Robustný mobilný panel na náradie je praktický, pretože ho môžete ľahko presunúť so sebou, kamkoľvek idete. Náš mobilný panel na náradie je k dispozícii v niekoľkých šírkach a má panely na oboch stranách, vďaka čomu ponúka veľa úložného priestoru.

Zobraziť všetky mobilné panely na náriadie

Robustné kovové skrine 

Potrebujete mať svoje náradie uzamknuté? Klasické kovové skrine ponúkajú efektívne a bezpečné uloženie ručného náradia, nástrojov, chráničov sluchu, káblov a ďalších vecí, ktoré je dobré mať po ruke pri rôznych prácach. Naše dielenské skrine sú k dispozícii v rôznych rozmeroch a s odolnými povrchovými úpravami, ktoré sú vhodné do väčšiny prostredí.

Zobraziť všetky kovové skrine

Kovové skrine na náradie

Máte veľa drobného príslušenstva alebo náhradných dielov, ktoré je potrebné uložiť samostatne? Riešením môžu byť skrine na náradie. Tieto skrinky môžu byť vybavené zásuvkami alebo plastovými boxami na efektívne uloženie náradia a drobných dielov. Okrem toho majú robustnú konštrukciu a veľmi dobre sa hodia do dielní a iných prostredí s vysokými nárokmi na odolnosť.

Zobraziť všetky kovové skrine na náradie

Policové regály, ktoré maximalizujú úložný priestor

Potrebujete na pracovisku veľa úložného priestoru? Flexibilný a odolný policový systém predstavuje ideálne riešenie. Ponúkame niekoľko stabilných regálových systémov, ktoré možno ľahko rozšíriť a prispôsobiť vašim potrebám, bez ohľadu na to, či potrebujete otvorený alebo uzavretý úložný priestor. Skladové regály sú k dispozícii v rôznych výškach, šírkach a hĺbkach - a možno ich doplniť aj ďalšími policami - to všetko na maximálne využitie priestoru. 

Ako vybrať policový regál? Prečítajte si naše tipy!

Zobraziť všetky policové regály

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).