Anasoft

Test nášho kancelárskeho stola

STÔL, KTORÝ JE IDEÁLNY PRE KAŽDÉHO „AJŤÁKA“

"Keď som premýšľal, kam do Anasoftu umiestniť veľký pracovný stôl so stoličkou, aby som ho dôkladne otestoval, napadlo mi, že by ho moh- lo vyskúšať čo možno najväčšie množstvo kolegov. Zriadili sme preto „testovacie stredisko“ a vyskúšali tak spolu všetky tri novinky luxusu.

Víťazom nášho testu sa jednoznačne stal polohovateľný pracovný stôl, ktorý si niektorí kolegovia chceli rovno nechať. Tým, že sa dá elegantne elektricky ovládať jeho výška, je ideálny pre každého „ajťáka“. Problém s rôznymi výškami či objemami kolegov by boli tak raz a navždy vyriešené. Napriek svetlej farbe stola na ňom nevidno špinu ani odtlačky rúk, hoci ho chytala takmer stovka ľudí. Stôl je mimoriadne stabilný a dokáže zdvihnúť aj priemerného projektového manažéra.

Jedinou nevýhodou pre nás je možno jeho prílišná šírka, aj keď to môže byť len subjektívny pohľad vzhľadom na dispozície priestoru. V prípade stoličky sa názory rôznili. Väčšine netradičný dizajn stoličky vyhovoval a ocenili vynikajúcu oporu hlavne v krížovej oblasti chrbta. Stolička nedovoľuje skĺznuť do nesprávnej polohy, a tak nedovolí sa takýmto nezdravým spôsobom príliš uvoľniť.


Na dlhodobejšie sedenie si treba asi zvyknúť, čo platí hlavne pre tých, ktorí pred počítačom sedia osem a viac hodín denne. Stolička nevyhovovala niektorým kolegyniam, ktoré rady nosia sukne, pre pohodlné sedenie sú vhodnejšie nohavice."

Anasoft

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).