Od jednoduchej pohovky k VARIETY

Od jednoduchej pohovky k VARIETY

Moderná, všestranná a flexibilná - to sú slová, ktoré vystihujú náš modulárny rad pohoviek VARIETY! Keďže VARIETY ponúka viacero možností, hodí sa do mnohých, veľkých aj malých, prostredí. Ak potrebujete pohovku na stretnutie, brainstorming alebo do oddychovej zóny, VARIETY má čo ponúknuť. Riešenia sú takmer nekonečné.

Limit určuje je iba naša predstavivosť

Moduly radu VARIETY možno akokoľvek kombinovať a umiestniť ich kdekoľvek v miestnosti, pozdĺž steny alebo do stredu miestnosti. Nezáleží teda na tom, či je miestnosť veľká alebo malá, VARIETY sa dá prispôsobiť bez ohľadu na veľkosť miestnosti. VARIETY môžete postaviť okolo miestnosti alebo miestnosť okolo VARIETY!

Tu je niekoľko štýlových príkladov.

Rohové moduly pre menšie priestory

Potrebujete veľa miest na sedenie v menšom priestore? A podlahová plocha musí zostať voľná na niečo iné? Rohové moduly môžu tento problém vyriešiť. Kombinujte ich s rovnými modulmi a vytvorte elegantné rohové pohovky.

VARIETY je k dispozícií vo viacerých materiáloch. Viac informácií nájdete tu.

En grå soffa som är byggd runt växter
Två stoffor i olika färger

Rôzne farby a materiály – jednotný vzhľad

Zariadenie kancelárie kombináciou samostatných pohoviek a menších modulov umožní jednoduché rozšírenie pohoviek v prípade potreby a naviac vám dáva priestor pre rôzne stretnutia.

Pohovku VARIETY s opierkou rúk možno používať samostatne, ale dokonale sa hodí aj do tradičnej sedacej súpravy. Aj keď táto pohovka nemá možnosť rozšírenia o ďalšie moduly, stále ju možno zladiť s taburetmi a pohovkami bez operadiel. Samozrejme, všetky moduly sú navrhnuté tak, aby zachovali jednotný vzhľad bez ohľadu na to, ako sa ich rozhodnete kombinovať.

Prečítajte si, ako dokáže správne posedenie podporovať spoluprácu

Dlhodobá investícia

Jednotlivé moduly pohoviek je možné časom akokoľvek kombinovať alebo rozširovať na základe vašich aktuálnych potrieb. Ak sa napríklad potrebujete presťahovať do nových priestorov, ktoré si vyžadujú úplne iné usporiadanie nábytku, môžete pohovku jednoducho poskladať do nového dizajnu, rozšíriť alebo doplniť o iné moduly tak, ako sa vám páči.

Objavte celý rad VARIETY

Nechajte sa inšpirovať

Potrebujete poradiť? Kontaktujte nás!

V AJ Produkty sme vždy pripravení pomôcť vám s interiérovým riešením, ktoré bude prispôsobené vašim potrebám. Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky o produktoch, dodacích dobách, použitých materiáloch, vizualizáciách, projektoch atď.
Súkromná osoba / Spoločnosť
Vaša správaPríloha

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).