10 vecí, na ktoré môžete využiť fixku na biele tabule

10 vecí, na ktoré môžete využiť fixku na biele tabule

Fixky na biele tabule sú väčšinou jednoznačnou súčasťou každého pracoviska a sú nevyhnutné pre úspešné prezentácie a schôdzky. Ale vedeli ste, že existuje mnoho ďalších spôsobov využitia popisovačov na biele tabule? Tu je 10 tipov!

 

1. Označenie mrazeného jedla: Stáva sa vám často, že stojíte pred chladničkou a rozmýšľate nad tým, čo sa nachádza v niektorých mraziacich sáčkoch a ako dlho tam už sú?

Použite popisovače na biele tabule na označenie mena a dátumu nádob a sáčkov. Toto vám poskytne rýchly prehľad jedla, ktoré je stále jedlé a čo by malo byť vyhodené. Z väčšiny nádob môže byť popis jednoducho utretý - ale bude lepšie to dopredu otestovať pred písaním vašich obľúbených nádob.

 

2. Odstránenie popisu permanentného popisovača: Pomýlili ste sa niekedy a popísali bielu tabuľu permanentným popisovačom? Aj nemáte na blízku čistiaci sprej, pokúste sa pokryť to, čo chcete zmazať popisovačom na biele tabule. Chemikálie v niektorých popisovačoch na biele tabule v skutočnosti rozpúšťajú atrament permanentného popisovača.

 

3. Správy na zrkadle: Popisovače na biele tabule sú ako stvorené na písanie na zrkadlo! Chyťte sa príležitosti vzájomne si písať pekné správy v domácnosti alebo dôležité záležitosti, ktoré si musíte pamätať, ako nákupné zoznamy alebo dátumy stretnutí.

 

4. Označenie krabíc a poličiek: Ak archivujete pomocou kovových skríň alebo policových regálov, môžete ich jednoducho označiť popisovačmi na biele tabule. Funguje to lepšie ako lepenie značiek, ktoré sa ťažko odstraňujú. Popisovače na biele tabule sa jednoducho odstránia, ak v budúcnosti chcete použiť poličky na niečo iné.

 

5. Písanie na steny: Vymaľujte si stenu doma alebo v práci farbou na biele tabule, a píšte na ňu popisovačmi na biele tabule. Ako stvorené na brainstorming, poznámky alebo nákresy.

 

6. Použiteľné poznámky na okne: Je vaša kancelária úplne pokrytá poznámkami a upomienkami? Napíšte si ich radšej na okno! Je to dobré miesto na záznam schôdzok, alebo prečo nepoužiť okno na brainstorming alebo ukázanie vašich maliarskych schopností kolegom? Ak si myslíte "ale ja nesedím pri okne" nevadí - môžete použiť sklenenú tabulu na písanie!

 

7. Úlohy na chladničke: V mnohých domácnostiach sa chladnička používa na zavesenie správ alebo upomienok. Vedeli ste, že popisovačmi na biele tabule môžete písať priamo na chladničku? Aj keď je to "nezabudni kúpiť mlieko!, rodičovské alebo iné dôležité udalosti - poznámky na chladničke uvidí každý!

 

8. Písanie menu: Nezáleží, či je to spoločný obed v práci alebo doma - môže byť dobrý nápad napísať, čo sa podáva, najmä ak je niekto alergický. Píšte popisovačmi na biele tabule priamo na misky a jednoducho to zmyte po dojedení.

 

9. Písane na kolegov hrnček od kávy: Máte niečo na mysli? Napíšte správu na kolegov hrnček od kávy, alebo napíšte dobrý vtip!

 

10. Dekorácia vašich fotografií: Uložte si fotky do skleneného rámčeka a nechajte ich dekoráciu na vaše deti s popisovačmi na biele tabule. Taktiež je povolené dokresliť kolegom klobúky a fúzy.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).