8 spôsobov ako si užiť leto aj počas pracovania

8 spôsobov ako si užiť leto aj počas pracovania

Celé leto v práci? Bojíte sa, že zmeškáte všetky krásne letné dni? Nemajte obavy – pri troche plánovania si môžete užiť leto aj pracovať zároveň.

Prinášame Vám 8 tipov, vďaka ktorým zažijete príjemné leto aj počas práce :)

 

1. Von so skladacími stoličkami

Máte v práci terasu? Ak áno, bol by hriech nevyužiť ju na spoločné obedy a užívanie si slnečných lúčov.

2. Do práce na bicykli alebo peši

Nemáte ďaleko do práce? Využite to a chodievajte peši alebo na bicykli. Strávite viac času na čerstvom vzduchu a zacvičíte si :)

3. Vstávajte skôr

Ak vstanete o hodinu skôr ako zvyčajne, získate dostatočný čas na ranný beh, extra dlhé raňajky alebo na akúkoľvek inú aktivitu a naštartujete svoje telo na nový deň.

4. Zorganizujte posedenie s kolegami

Ak to príležitosti dovoľujú, zorganizujte grilovačku alebo aspoň spoločné posedenie pri káve.

5. Vytvorte si letný hudobný mix

Veľa ľuďom sa pracuje lepšie, ak im pritom hrá ich obľúbená hudba. Vytvorte si vlastnú letnú hitparádu, ktorá Vám zlepší náladu a pracujte s úsmevom na tvári.

6. Pripravte si letnú výbavu

Zbaľte si uteráky, opaľovací krém, plavky a ostatné veci a majte ich pripravené v aute alebo v práci. Takto budete vždy pripravení, ak sa rozhodnete ísť po práci oddychovať k vode.

7. Vyzvite kolegov na súťaž v letných športoch

Športovanie s kolegami pomáha posilniť tímového ducha a vyťažiť z príjemného počasia čo najviac. Večerný futbalový turnaj, plážový volejbal alebo iba pár minút hádzania Frisbee – je jedno akú aktivitu si vyberiete, hlavné je, že športujete spolu.

8. Spravte si piknik

Vymeňte obedy v reštaurácii za piknik v tráve, ktorý zo sebou prináša 2 výhody. Obvykle je lacnejší ako obed v reštaurácii, pričom načerpáte nové sily na čerstvom vzduchu.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).