Šatňové skrinky CREATE do športového prostredia

Šatňové skrinky CREATE do športového prostredia

Pod názvom Create sa ukrýva naša nová séria šatníkových skriniek. Prináša množstvo kreatívneho vybavenia šatní a umožňuje využiť celú plochu miestnosti.
"Zakladala som si na rozmanitosti, prejavujúcej sa mimo iného v kombinácii vysokých a nízkych skriniek," vraví dizajnérka
Cecilia Stööp.

Skelet skriniek Create je charakteristiký čistotou svojich línií, boky sú hladké. Silný charakter dodávajú nábytku dvere. Vďaka flexibilite interiéru je možné skrinky vybaviť podľa potreby, napr. pridať policu na tašku, aby sa nemuseli odkladať na obuv, či polohovať police tak, aby ich výška vyhovovala konkrétnemu užívateľovi. Skrinky ponúkame v niekoľkých výškach.
"Každý má svoje špecifické požiadavky. Nezáleží na tom, či ste nižší alebo vyšší, všetky naše skrinky uspokoja vaše očakávania - už nikdy nebudete musieť odkladať veci na policu, na ktorú sotva dočiahnete," sľubuje Cecilia. Vďaka perforovaným policiam registrujete, či je na nich niečo odložené.

Od nápadu a dizajnu k hotovým skrinkám

Ak vytvárame úplne novú sériu nábytku s mnohými variantami a bohatým príslušenstvom, ktoré možno kombinovať a využiť podľa potreby užívateľa a prostredia, púšťame sa do veľmi zložitého procesu, v ktorom do seba musí všetko pasovať.
"Naša veľká výhoda spočíva v tom, že celý proces - od nápadu a dizajnu - sa odohráva v našej spoločnosti. Ťažila som z úzkej spolupráce s podnikmi na Slovensku," hovorí Cecilia. Dizajnérka taktiež často navštevovala zariadenia, v ktorých sa používajú šatníkové skrinky - fitness alebo wellness centrá a šatne najrôznejších podnikov.
"Zaujímala som sa o to, aký rôzny ľudia používajú skrinky, čo do nich ukladajú, čo im na skrinkách vyhovuje a naopak, čo im chýba," hovorí Cecilia. Tento prieskum bol základom pre nové parametre skriniek Create, najmä na vnútorné vybavenie a veľkorysé rozmery.
Zvlášť polička na drobnosti je jedným z nápadov, na ktoré Cecilia prišla týmto spôsobom.
"Polička na drobnosti je detail, ktorý využije úplne každý, či sa už prezlieka do práce alebo odkladá hodinky pred vstupom do fitness centra," opisuje svoje presvedčenie Cecilia.

Záplava možností

Našim cieľom je súčasnú sériu Create priebežne rozširovať a dopĺňať o nové prvky príslušenstva. Na doplnkoch, medzi ktoré patria aj lavičky a pohovky, sa už pracuje.
"Rada Create by nemala priniesť do vašej šatne iba šatníkové skrinky, ale kompletné vybavenie, vďaka ktorému bude miestnosť vyžarovať jednotný charakter. Pokiaľ sa vaše potreby zmenia, nie je nič jednoduchšie ako upraviť vnútorné vybavenie skriniek, "uzatvára Cecilia Stööp.     


Víťaz Red Dot Design Award

Šatníkové skrinky Create získali prestížne medzinárodné ocenenie Red Dot Design Award 2015. Viac informácií nájdete tu.
 

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).