Ekonomické nápady na nábytok do novej kancelárie

Ekonomické nápady na nábytok do novej kancelárie

Zariadenie kancelárie je kľúčové pre vytvorenie vhodného pracoviska 

Dobre zariadená kancelária pomáha spoločnostiam získavať nových klientov. Tiež pomáha zvyšovať motiváciu zamestnancov. Zariaďovanie pracoviska je pomerne nákladné, keďže je potrebné kúpiť veľa vecí - od stoličiek až po kancelárske skladovacie systémy. Preto je dobré, aby si spoločnosti vybrali nábytok a ďalšie položky dôkladne a tak, aby dlhodobo udržali optimálnu produktivitu.

Prinášame vám niekoľko nenáročných nápadov, ktoré spoločnostiam pomôžu zvýšiť produktivitu na pracovisku

Nakúpte ergonomický nábytok, aby ste znížili fyzické nepohodlie

Spoločnosti by mali investovať do ergonomického nábytku pre zamestnancov, ktorý je navrhnutý tak, aby znižoval tlak na telo užívateľa. Ergonomický nábytok môže znížiť sťažnosti na fyzické nepohodlie v kancelárii a pomôcť zamestnancom sústrediť sa viac na svoju prácu, čo má pozitívny dopad na obchodné výsledky. AJ Products ponúka mnoho ergonomických a nastaviteľných kusov nábytku na svojej stránke. Vyberte si nábytok z pohodlného dubu alebo buku, nastaviteľné stoly, stoličky na 24 hodinové používanie, bedrové oporné stoličky a mnoho iných.


Navrhnite pracoviská ako otvorené plochy, aby ste podporili spoluprácu

Spoločnosti by mali voliť otvorené priestranstvá v kancelárii s vhodne rozmiestneným nábytkom. Tento typ „open office“ kancelárie zvyčajne pozostáva z radov stolov a stoličiek, kde zamestnanci sedia spolu so svojimi manažérmi a riaditeľmi. Podľa článku, ktorý vydal časopis Forbes, rozvrhnutie „open office“ podporuje transparentnosť a férovosť v spoločnosti a podporuje spoluprácu medzi zamestnancami, z čoho sa rodia lepšie nápady. 

Zabezpečte na pracovisku prirodzené osvetlenie

V jednom článku, ktorý vydala univerzita Northwestern Univerrsity, sa spomína štúdia vplyvov prirodzeného osvetlenia na zamestnancov. Zistilo sa, že „...je čoraz viac zrejmé, že práca pri dennom svetle – obzvlášť ráno – podporuje zdravotný stav zamestnancov a pozitívne vplýva na náladu, pozornosť a metabolizmus.“ Na základe týchto informácií sa odporúča, aby spoločnosti zabezpečili osvetlenie svojich priestorov prirodzeným svetlom.

Ozdobte kancelárie kvetmi, aby ste vytvorili zelené kancelárie

Zelená farba pomáha znižovať stres u všetkých jednotlivcov. Jedným z riešení, ako vyzdobiť kanceláriu do zelena, je pestovať izbové rastliny. Tiež je možné použiť umelé rastliny. Navyše, vyžadujú oveľa menej starostlivosti!

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).