Flexus – Flexibilná a klasická séria kancelárskeho nábytku

Flexus – Flexibilná a klasická séria kancelárskeho nábytku

Hľadáte klasický, cenovo dostupný a flexibilný kancelársky nábytok? Potom je Flexus pre vás! Flexus vám umožňuje vybaviť celú kanceláriu podľa vašich želaní a možností je naozaj veľa. Nábytok sa vyrába v našej továrni, čo znamená, že môžeme ponúknuť vysokú kvalitu za primeranú cenu.

 

Naša obľúbená kancelárska séria Flexus pozostáva z kancelárskych stolov, rokovacích stolov a širokého sortimentu kancelárskych skríň a skriniek. Tento kancelársky nábytok Vám umožní zariadiť malé, no aj veľké open space kancelárie. Nábytok Flexus je vyrobený z odolného a ľahko udržiavaného laminátu a je k dispozícii v klasických farbách: biela, tmavošedá a buk s diskrétnymi strieborno-šedými detailmi.

 

Úložné riešenie pre malé aj veľké firmy

Potrebujete len malú zásuvnú jednotku pod stolom alebo niekoľko metrov regálov pre skutočne veľkú kanceláriu? Flexus ponúka niečo pre každého: knižnice, kancelárske kontajnery, výsuvné kancelárske skrinky a skrinky s posuvnými dverami.

 

Navyše môžete vytvoriť vlastné úložné riešenie pridaním dverí do knižníc, ktoré pokrývajú všetky regály alebo ich časti. Vyberte dvere v rovnakej farbe ako má Vaša knižnica Flexus alebo kombinujte rôzne farby – záleží len od Vášho vkusu.

 

Táto séria kancelárskeho nábytku má štýlový laminátový povrch na všetkých stranách, a preto ho môžete umiestniť nielen ku stene, ale aj do stredu miestnosti. Všetok uzavretý kancelársky nábytok je vybavený zámkami pre vyššiu bezpečnosť.

 

Dostupné kancelárske stoly do každého prostredia

Séria Flexus zahŕňa klasické kancelárske stoly ale aj ergonomické, elektricky výškovo nastaviteľné kancelárske stoly pre aktívnejší pracovný deň. Tieto kancelárske stoly poskytujú robustnú a odolnú pracovnú stanicu, ktorá vydrží mnoho rokov.

 

Všetky kancelárske stoly majú odolné laminátové dosky, šedé oceľové rámy a káblové žľaby pre čistý a uprataný pracovný priestor bez viditeľných káblov. Statické kancelárske stoly majú tiež panely namontované na prednej strane stola, ktoré vám umožňujú skryť počítačové káble pred zrakom kolegov a návštev.

 

Naša vlastná výroba

Sériu nábytku Flexus vyrábame v našej továrni AJ Furniture Factory v Poľsku. Vďaka vlastnej výrobe máme kontrolu nad všetkými krokmi vo výrobnom procese a môžeme Vám ponúknuť vysokú kvalitu za primerané ceny. Takisto nám umožňuje starostlivo kontrolovať pracovné prostredie, ako aj vplyv na životné prostredie.

 

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).