Kancelársky nábytok a inšpiratívne trendy pre vašu novú kanceláriu

Kancelársky nábytok a inšpiratívne trendy pre vašu novú kanceláriu

Vzhľad kancelárie napovie veľa o vašej firme a rovnako robí veľký dojem na klientov. Preto sa v dnešnej dobe stále mení vzhľad kancelárií a nikto nechce ostať “pozadu.“ Stále prichádzajú nové trendy, ktorými sa môžete inšpirovať a vďaka ktorým vaša kancelária dostane nový nádych a život. Príjemné a pekné pracovné prostredie pozitívne vplýva na výkonnosť zamestnancov, takže aj z tohto pohľadu firmy investujú do vzhľadu svojich priestorov.

 

Nový nábytok ocenia nielen zamestnanci

Ak sa chystáte zariaďovať alebo prerábať kanceláriu medzi najnovšie trendy patrí kombinácia open space a uzavretých priestorov. Tým oddelíte klasický pracovný priestor a miesta, ktoré si vyžadujú súkromie, ako zasadacie miestnosti alebo miestnosti pre manažérov. So spájaním priestorov súvisia aj sklenené priečky, ktoré vizuálne spoja priestor, ale stále dokážu oddeliť potrebný priestor pre zamestnancov.

 

Jedným z vydarených trendov je aj to, že zamestnanci nemajú fixné miesto na sedenie. To znamená, že si sadnú tam, kde je voľné. Tým sa vyhýbajú úpadku do stereotypu. Preto firmy čoraz viac investujú do takýchto možností v kancelárii. Rôzne ergonomické stoličky alebo sedačky sú pohodlné a umožňujú zamestnancom sedieť pohodlne na rôznych miestach. Rovnako manažéri si doprajú kvalitné kancelárske kreslá, ktoré sú pohodlné a zdraviu prospešné.

 

S rastúcim časom, ktorý zamestnanci trávia v kanceláriách je spojené aj zariaďovaním relaxačných zón. V nich si môžu zamestnanci oddýchnuť, nabrať sily na prácu a odreagovať sa, čo pozitívne vplýva na ich výkonnosť.

 

Začnite úpravou vzhľadu kancelárie

Čo sa týka vzhľadu kancelárií, preferuje sa teplá atmosféra kancelárie. Čiže kancelársky nábytok v drevených dekoroch, prírodné farby kobercov a podláh, svetlé farby stien. Jednoducho celá atmosféra kancelárie je v príjemných farbách, ktoré človeka upokojujú a majú pozitívne vplyvy na jeho náladu.

 

Predtým to bolo nakupovanie zariadenia, ktoré sa esteticky hodilo do miestnosti. Dnes sa preferuje jeho funkčnosť a efektivita. Ide o ergonomické zariadenie, ktoré má slúžiť zamestnancom a nie len plniť estetickú funkciu.

 

Medzi najnovšie trendy patrí aktívne sedenie, pri ktorom sa odporúča a dá cvičiť. Tým predchádzate zdravotným problémom spojeným s dlhým sedením, a teda vydržíte sedieť a pracovať dlhšie.

 

Je mnoho stoličiek pre aktívne sedenie, ktoré spĺňajú ergonomické vlastnosti a sú zároveň estetický vhodné pre rôzne štýly vašej kancelárie. Zariaďovanie kancelárie je síce zdĺhavý proces, pri ktorom treba myslieť na veľa faktorov, ale ak zvolíte správny smer, výsledok bude určite stáť za to.

 

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).