Kovové skrine: Porovanie typu Style a Safe

Skoro každý kutil, ktorý má svoju dielňu a vie, aké je kľúčové disponovať s enormne veľa úložným miestom pre svoje náradie a materiál, pozná výhody práve kovového nábytku.

 

Ďalšou kategóriou ľudí, ktorí obľubujú tento typ nábytku sú lekári a ľudia pracujúci v kanceláriách, ktorý potrebujú priestor na úschovu veľkého množstva papierov a dokumentov. V kancelárii sú práve veľmi známe kancelárske uzamykateľné skrine. Kovové skrine našli svoje uplatnenie aj samozrejme inde. Ich najväčšou výhodou je ich odolnosť. Ak sa práve pre jednu rozhodujete, v tomto blogu sme pre vás pripravili porovnanie dvoch kvalitných plechových skríň Safe a Style. Všeobecnejší návod na výber skrine sme spísali v článku Vyberáme kovové skrine do kancelárie.

 

Obdive kovové skrine sú kvalitné, rozmerovo a farebne rovnaké. Ich rozmery sú 1900x1000x400 mm. Majú elegantnú bielu farbu skeletu. Pozrime sa spolu na ich hlbšie porovnanie.

 

Kovová skriňa SAFE

 

Jedná sa o odolnú kovovú skriňu zo zváraných oceľových plechov. Hlavným rozdielom a výhodou tejto skrine je elektronický zámok na heslo, ktorý je napájaný 2 AA tužkovými batériami. Tento zámok je testovaný a nastavenie užívateľského a administrátorského hesla je veľmi jednoduché. Táto plechová skriňa je výborným pomocníkom pri bezpečnom skladovaní materiálov v sklade. Police majú nosnosť 50 kg pri rovnomernom zaťažení. Skriňa má 5 políc, z čoho 1 je súčasťou tela a zvyšné 4 police sú výškovo nastaviteľné v rozmedzí po 50 mm, takže vnútorný úložný priestor skrine si môžete upraviť podľa vašich potrieb.

 

Viac informácií nájdete tu -> Kovová skriňa SAFE

 

Kovová skriňa STYLE

 

Táto skriňa má taktiež veľmi kvalitný skelet, ktorý je vyhotovený z bodovo zváraných oceľových plechov a zabezpečuje bezpečný úložný priestor na úschovu dokumentov, kancelárskych pomôcok a potrieb a ďalších vecí, ktoré chcete uschovať. Aj táto skriňa je dodávaná so 4 policami, kde piata je práve spodná a súčasťou skeletu. Každá polica má nosnosť 50 kg a je výškovo nastaviteľná v intervale 50 mm. Možnosťou je si doobjednať ďalšie police v rámci prílsušenstva. Silné dvere kovovej skrine sú vystužené po celej výške s kľučkou s trojbodovým zámkom vrátane kľúčov.

 

Viac informácií nájdete tu -> Kovová skriňa STYLE

 

Hlavným rozdielom týchto dvoch skríň je teda systém uzamykania dverí. Tento rozdiel sa premietol aj do ceny, kde kovová skriňa SAFE je o 104,- € drahšia a to práve elektrickým zámkom na heslo.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).