Plná kontrola od návrhu až po hotový výrobok

V Poľsku, v blízkosti Baltského mora, vyrába AJ Products svoj sortiment dreveného nábytku. Knižnice, stoly a skrine, rovnako ako konferenčné stolíky či jedálenský nábytok, sú vyrábané v novo postavenom závode, ktorý bol dokončený v roku 2012. "Vlastné výrobné zariadenie nám dáva ohromnú flexibilitu, nemusíme mať veľkú zásobu na sklade, keďže máme krátke a spoľahlivé dodacie lehoty", vysvetľuje Göran.

Konštantný vývoj

S cieľom poskytovať nový a relevantný sortiment, AJ Products dáva značné investície do vývoja produktov. Nový nábytok vznika v úzkej spolupráci s oddelením pre dizajn a iných oddelení v rámci celej spoločnosti. "Prinášajú svoje nápady do závodov a my vyrobíme prototypy. Neustále pracujeme na pridávaní nových funkcií tak, aby sme neustále zlepšovali naše výrobky", hovorí Göran. 

25 rokov skúseností

Druhý závod na Slovensku vyrába výrobky pre AJ Products už 25 rokov a špecializuje sa na kovové skrine, oceľové skrinky a priemyselné police. Existujú plány na ďalšie investície do vlastnej výroby v priebehu 2014-2015 rozšírením závodu zo 16.000 na 20.000 štvorcových stôp. "Je to veľká výhoda mať všetko v rámci našich štyroch múrov. To nám umožňuje kontrolovať celý reťazec od otázok životného prostredia až po otázky zdravia a bezpečnosti, s cieľom poskytovať vysoko kvalitný produkt pre našich zákazníkov, hovorí Göran.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).