Prispôsobte svoj sklad s regálovým systémom Mix

Prispôsobte svoj sklad s regálovým systémom Mix

Mix je regálový systém, ktorý vám umožní vytvoriť presne také skladové riešenie, ktoré potrebujete. Tento regálový systém disponuje základnými a prídavnými sekciami v rôznych výškach, šírkach a hĺbkach. Šikovný dizajn, množstvo doplnkov a príslušenstva ponúka efektívne úložné riešenie a umožňuje jednoduché využitie priestoru na maximum.

 

S regálovým systémom Mix môžete vytvoriť otvorené, čiastočne zatvorené alebo úplne zatvorené úložné priestory. Vďaka jednoduchej montáži a vysokej flexibilite môžete regál hravo rozšíriť alebo meniť podľa aktuálnej potreby. Všetky diely a príslušenstvo sú vyrobené z oceľového plechu s práškovo lakovaným alebo galvanizovaným povrchom.

Štyri výšky, šírky a hĺbky

Základná sekcia regálu Mix má dva koncové rámy a je východiskovým bodom vášho regálového systému. Základnú sekciu môžete jednoducho rozšíriť o prídavné sekcie. Tie majú iba jeden koncový rám, pretože z druhej strany sa police rovno "zaháknu" o koncový rám predchádzajúcej sekcie. Keďže sú všetky sekcie tohto policového regála k dispozícii v štyroch výškach, šírkach a hĺbkach, je veľmi jednoduché prispôsobiť tento regálový systém vašim požiadavkám.

Otvorený policový regál

Chcete mať rýchly prehľad o všetkých veciach vo Vašom regáli? Zvoľte otvorený regálový systém Mix, s ktorým máte vždy všetko po ruke. Pre ešte lepšiu orientáciu môžete pridať na police regálu deliace priečky :)

Skvelou voľbou pre otvorený regálový systém predstavuej aj náš systém Combo, o ktorom si môžete prečítať viac v našom článku Policový regál alebo kovové skrine?

Čiastočne uzatvorený regál

S uzavretými koncovými rámami a zadným panelom môžete vytvoriť čiastočne uzavreté policové regály. Pridajte jednu alebo viac zásuviek, ktoré sú ideálne na skladovanie súčiastok alebo menších vecí, ktoré nie je možné uložiť na regáloch. Vybavte zásuvky malými priehradkami na rozdelenie priestoru. Tovar alebo náradie, ktoré často potrebujete, umiestnite na otvorenú časť regálového systému pre rýchlu a ľahkú dostupnosť.

Uzavretý, bezpečný regálový systém

Doplňte svoj regál o dvere, ktoré spolu so zavretými koncovými rámami a zadným panelom vytvárajú úplne uzavreté úložné riešenie. Dvere disponujú uzamykateľnou rukoväťou, ktorá je dodávaná s dvoma kľúčmi - ideálne pre bezpečné úložné riešenie pre sklady, ale aj kancelárie.

Flexibilný interiér

Nastaviteľné police umožňujú dokonale prispôsobiť regál Vašim potrebám. Vzdialenosť políc medzi sebou môžete jednoducho meniť v 50 mm intervaloch. Extra police nájdete v našej ponuke v baleniach po 1 alebo po 5.

Ako to môže vyzerať? :)

Mix.gif