Zariaďujete kamennú predajňu? Na toto by ste nemali zabudnúť

Moderná doba priniesla moderné technológie a v nadväznosti na to sa ako huby po daždi začali množiť internetové obchody a predajne. E-shopy naberali na popularite, veď zákazník ocenil možnosť vybrať si z pohodlia domova požadovaný tovar, odkliknúť si ho, zvoliť spôsob platby a dopravy a čakať na dovoz produktu kuriérom. Rýchle, pohodlné, praktické.

 

No novým trendom je, že internetové obchody si čoraz viac začínajú otvárať kamenné predajne. Dôvodov je viacero. K tým najzásadnejším patrí zvýšenie dôveryhodnosti v očiach zákazníkov, možnosť “osahať” si tovar naživo, či praktickejšia možnosť vrátenia tovaru. Navyše predajcovia môžu v kamenných predajniach ponúkať aj iné služby ako vo svojich e-shopoch.

Kamenné predajne sú pre úpešné e-shopy nutnosť

Nový trend a skúsenosti predajcov hovoria jasne: úspešný e-shop sa bez kamenných predajní nezaobíde. Ak ste sa aj vy rozhodli zariadiť si kamennú predajňu, nemali by ste zabudnúť hneď na niekoľko dôležitých kusov vybavenia. V prvom rade sú to regály do predajne, na ktorých bude ponúkaný tovar vystavený. Je len na vás, aký typ regálov potrebujete vzhľadom na nosnosť, požadovaný materiál či kvalitu. Veľkej obľube sa tešia napríklad kovové regály.

 

V kamennej predajni potrebujete mať aj predavača, ktorý bude so zákazníkmi komunikovať a vybavovať predaj tovaru. Dobrý obchodník vie, že spokojný zamestnanec je výkonný a produktívny zamestnanec. Preto by ste určite pri zariaďovaní kamennej predajne mali dbať aj na zdravé sedenie pre predavača. Tiež ak vaša kamenná predajňa potrebuje dať priestor na sedenie zákazníkom, aj v tomto prípade sa treba postarať o ich komfortné a zdravé sedenie.

 

Určité druhy prevádzok si vyžadujú viac úložného priestoru. V tomto prípade skvele poslúžia kovové skrine či plechové skrine. Uskladniť sa v nich dá všeličo. Od potrebných dokumentov až po zásoby ponúkaného tovaru.

 

Možností ako si zariadiť kamennú predajňu je doslova nekonečné množstvo. Všetko závisí len od potrieb a druhu vašej prevádzky a tiež od vašej fantázie a kreativity. A ako vieme, tým sa medze nekladú.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).