Kancelárske stoličky a kreslá – pracovné, ergonomické, zdravotné

kancelárske stoličky

Ako vybrať kancelársku stoličku?

Zobraziť návod

Kancelárske stoličky do kancelárie či homeofficu

Kancelárske stoličky sú kľúčovou súčasťou každého pracovného prostredia, či už v tradičnej kancelárii alebo aj doma pri home office. Sú to najčastejšie používané kusy nábytku, ktoré majú zásadný vplyv na vaše zdravie a pohodlie. Preto sme sa zamerali na ponuku zdravotných kancelárskych stoličiek a kresiel, ktoré sú nielen štýlové, ale aj prospešné pre vaše zdravie.

Výškovo nastaviteľné stoličky pre individuálny komfort

Naše stoličky sú navrhnuté tak, aby vyhovovali potrebám ľudí rôznej výšky. Výškovo nastaviteľný mechanizmus zabezpečuje, že každý nájde svoje ideálne sedenie, či už je nižší alebo vyšší než priemer. To umožňuje pohodlné a ergonomické sedenie, ktoré chráni dlhodobé zdravie krku a chrbtice.

Niektoré z našich stoličiek disponujú ortopedickými a profesionálnymi vlastnosťami, ktoré podporujú aktívne sedenie. Tieto modely pomáhajú udržať vaše telo v pohybe a podporujú zdravý spôsob sedenia, ktorý je kľúčový pre dlhé hodiny práce za notebookom.

Ergonomické sedenie pre všetky vekové kategórie

Naša ponuka zahŕňa ergonomické sedenie nielen pre dospelých, ale aj pre deti a študentov.

Uvedomujeme si, že správne sedenie je dôležité už od útleho veku, preto ponúkame špeciálne navrhnuté stoličky aj pre najmladších.

Rôznorodé možnosti pre každý typ používateľa

Ponúkame široký výber modelov – od stoličiek bez koliesok po modely na kolieskach, od jednoduchých sedadiel bez operadla až po plne vybavené stoličky s operadlom. Okrem tradičných čiernych variantov ponúkame aj štýlové biele varianty.


Niektoré modely sú dokonca navrhnuté pre pohodlné až 24 hodinové sedenie s nosnosťou až do 200 kg.

Prezrite si našu rozmanitú ponuku a vyberte si model kancelárskej stoličky, ktorý bude nielen pohodlný, ale aj pomôže vášmu zdraviu a celkovej produktivite. Objavte rozdiel, ktorý môže správne ergonomické sedenie urobiť vo vašom pracovnom dni.