Nábytok do kancelárie a zasadacej miestnosti - a iné vybavenie pre vašu kanceláriu

kancelárske stoličky

Ako vybrať kancelársku stoličku?

Zobraziť návod

Kancelársky nábytok a nábytok do zasadacej miestnosti

Pri každodennom pobyte v práci nie je nič dôležitejšie ako mať v kancelárii vhodný kancelársky nábytok. Nábytok do kancelárie by mal spĺňať základnú úlohu, a to byť funkčný a až následne lacný, moderný, luxusný alebo vyrobený z masívu.

Vybavenie do kancelárie v našom podaní znamená využitie profi materiálov, preto je náš nábytok drevený, kvalitný a najmä švédsky. Radi zariadime vaše priestory aj v rámci B2B spolupráce. Niektoré kancelárske zostavy, ktoré u nás nájdete, sú dokonca aj modulárne a nájdete tu dokonca aj nábytok do kancelárie riaditeľa. Nezariadená nezostane ani domáca kancelária alebo pracovňa.

Kancelársky nábytok a dispozícia vašej kancelárie môže výrazným spôsobom ovplyvniť našu produktivitu. Vybraný kancelársky nábytok by mal byť schopný poskytnúť zamestnancom všetko, čo potrebujú k tomu, aby sa mohli plne sústrediť na prácu. Napríklad, ak sa vašim zamestnancom nesedí dobre kvôli nepohodlným stoličkám, budú sa rozptyľovať a robiť si prestávky oveľa častejšie. Tým sa bude každodenne znižovať ich produktivita a v dlhodobom horizonte môžu nepohodlné stoličky dokonca spôsobovať zdravotné ťažkosti. To je jeden z dôvodov, prečo je výber nábytku dôležitý a nemali by ste to brať na ľahkú váhu.

V AJ Produkty sa Vám snažíme poskytnúť kvalitný kancelársky nábytok za najlepšie možné ceny už viac ako 40 rokov. Nižšie ponúkame informácie o niektorých z našich kategórií v našom sortimente:

Kancelárske stoličky

Kvalitné kancelárske stoličky sú veľmi dôležitou súčasťou každej kancelárie. Rôzne typy stoličiek sa hodia do rôznych typov kancelárií, a preto ich výber závisí aj od účelu, na aký budú použité. Napríklad, stohovateľné konferenčné stoličky môžu byť použité pre zvýšenie flexibility a konferenčné stoličky Swivel sa výborne hodia na vytvorenie pozitívneho dojmu pre klientov. V našej ponuke nájdete stoličky pre podniky s obmedzeným rozpočtom, ako aj luxusné a elegantné modely. Všetky naše modely sú dispozícií v rôznych farbách a aj materiáloch ako napríklad koža, umelá koža, látka, či vlna.

Kancelárske stoly

Technológie kancelárskych stolov sa neustále vyvíjajú a menia. V súčasnosti sa rýchlo rozširuje trend, kedy v kanceláriách majú všetci zamestnanci výškovo nastaviteľné stoly, a teda môžu pracovať aj v stoji. Či už sa prikláňate modernejšiemu poňatiu, alebo dávate prednosť osvedčeným princípom, k dispozícii máme kancelárske stoly v rôznych prevedeniach, kde si nájdete práve ten, ktorý bude vyhovovať Vášmu vkusu. Náš široký sortiment zahŕňa konvenčné kancelárske stoly s pevnou výškou, rovnako ako elektricky výškovo nastaviteľné stoly.

Skladovanie

Správne riešenia skladovania a ukladania dokumentov môžu pomôcť udržať kanceláriu organizovanú a efektívnu. To môže znížiť čas potrebný na nájdenie potrebných informácií, dokumentov a dokonca aj kľúčov. V našej ponuke nájdete produkty, vďaka ktorým vytvoríte skladové, či úložné riešenie presne podľa Vašich predstáv. Prezrite si našu stránku a nájdite to správne zariadenie, ako napríklad skrinku na núdzový kľúč. Či už hľadáte riešenie pre celú vašu kanceláriu alebo potrebujete pomoc s konkrétnymi produktmi, veľmi radi Vám pomôžeme. Napíšte nám a my Vám pomôžeme nájsť ten správny nábytok pre Váš pracovný priestor.