Konferenčné rokovacie stoličky do zasadacej miestnosti

kancelárske stoličky

Ako vybrať kancelársku stoličku?

Zobraziť návod

Konferenčné stoličky

V ponuke máme konferenčné stoličky so sedákom z rôznych materiálov ako textília, koža, či syntetická koža a s výškou sedáka medzi 410 a 500 mm. Konferenčné stoličky si môžete vybrať v rôznych farbách tak, aby ladili s interiérom zasadacej miestnosti. Vzhľadom k našej širokej ponuke dizajnových prevedení, nájdete bez problémov stoličky pre akúkoľvek konferenčnú miestnosť. Ak máte záujem o čo najefektívnejšie využitie priestoru, môžete sa rozhodnúť pre náš stohovateľný rad stoličiek. Ak zase preferujete maximálne pohodlie a komfort, ponúkame tiež konferenčné stoličky vybavené technológiou "Sitness". Tieto stoličky sú čalúnené v štýlovej a odolnej vlnenej tkanine. Taktiež si môžete zvoliť neutrálne farby, ako je čierna a šedá, alebo svetlé odtiene, ako sú zelená a oranžová.

Ponúkame širokú škálu konferenčných stoličiek, ktoré vyhovujú aj tým najnáročnejším zákazníckym požiadavkám. Nižšie uvádzame niektoré z funkcií, na ktoré by ste sa mali pozrieť na pri rozhodovaní o kúpe stoličiek:

Estetika

Ak vyberáme kancelársky nábytok, estetika zohráva veľmi dôležitú úlohu, a to najmä v prípade, že priestor bude použitý na stretnutia s novými, potenciálnymi klientmi. Musíte nájsť rovnováhu medzi estetickým vzhľadom a cenou a nájsť stoličky, ktoré najlepšie vyhovujú Vašim potrebám. Konferenčné stoličky ponúkame v rôznych vyhotoveniach a farbách, ako sú: buk, béžová, breza, čierna, modrá, šedá, zelená, oranžová, fialová, červená, biela, atď.

Materiály

Pri výbere stoličiek máte na výber z mnohých materiálov ako napríklad tkanina, laminát, koža, polyuretán, či syntetická koža. Výber materiálu, ktorý bol použitý pre výrobu stoličky dôkladne zvážte napríklad v prípade, že stolička bude používaná počas dlhších časových úsekov, aby vybraná textília nespôsobovala potenie alebo nepohodlie.

Výška sedadla

Dôležitým aspektom je taktiež výška sedáku samotnej stoličky. To znamená zistiť, ako pohodlne môže človek umiestniť svoje chodidlá na podlahu pri sedení. Stoličky s nastaviteľnou výškou sedadla si môžete rýchlo a jednoducho prispôsobiť tak, aby vyhovovali presne Vašej výške. V našej ponuke máme stoličky s výškou sedadiel od 410 až do 580 mm.

Vyskúšajte zostavy nábytku

Dokážeme dodať nábytok do zasadacej miestnosti aj s príslušenstvom do všetkých typov konferenčných miestností. Prezrite si našu stránku, ak potrebujete rokovacie (konferenčné) stoly, tabule, či kancelárske kontajnery, ktoré Vám budú ladiť so stoličkami. Ak budete potrebovať pomôcť s výberom, zavolajte nám alebo napíšte prostredníctvom online chatu.