Kartotéky pre efektívne skladovanie

Preplnené a chaotické pracovné prostredie často spôsobuje zníženú produktivitu na pracovisku, čo má negatívny dopad na zamestnancov. Dokumenty, zmluvy a všetky papierovačky predstavujú bežné zdroje neporiadku v práci. Podniky by mali zaviesť účinný systém na ich skladovanie, čo by uľahčilo zamestnancom nájsť potrebné dokumenty presne vtedy, keď ich potrebujú.



V AJ Produkty ponúkame kancelárske kartotéky pre efektívnu archiváciu dokumentov, ktoré pomáhajú podnikom udržať ich dokumenty organizované. Nájdite s nami riešenie ktoré bude vyhovovať vašim dizajnovým predstavám. Kartotéky ponúkame v rôznych konštrukčných a farebných prevedeniach. Všetky sú dostupné v rozmeroch 660 až 1360 mm na výšku, 415 až 800 mm na šírku a 420 až 650 mm do hĺbky. Takže ak hľadáte kartotéky do ordinácie, určite si u nás vyberiete.

Materiály

Náš sortiment sa skladá z kovových aj drevených kartoték. Drevená kartotéka Largo je k dispozícii v piatich laminátových úpravách, ktoré sa hodia takmer pre všetok kancelársky nábytok. Kartotéky Maestro zase ponúkame v podobe dubového a bukového laminátu. Pre tých, ktorí dávajú prednosť kovovým kartotékam si máme v ponuke našich kartotéky pre A4 dokumenty alebo pre závesné dosky. Tie sú vyrobené z kvalitného oceľového plechu s práškovou farbou v jemných odtieňoch.

Funkcie

Väčšina našich kartoték je vybavená ochrannou funkciou proti preklopeniu, aby sa zabránilo ich prevráteniu pri otvorení zásuvky. V ponuke majú tiež centrálne zamykanie, ktoré zabezpečuje, že všetky zásuvky môžu byť rýchlo a ľahko zamknuté. Tie sú dodávané s dvoma sadami kľúčov. Náš sortiment zahŕňa priečne a závesné kartotéky. Skrine na karty formátu A4 sú ideálne pre firmy, ktoré sa musia vysporiadať s veľkým množstvom dokumentov medzinárodného formátu A4.

Ohňovzdorné kartotéky

Máme celý rad certifikovaných ohňovzdorných kartoték pre tých, ktorí vyžadujú väčšiu bezpečnosť ich obchodných záznamov, zmlúv, korešpondencie a ďalších dôležitých dokumentov. Kartotéky môžu poskytnúť medzi 90 až 120 minút ochrany papierových dokumentov a až 60 minút ochrany pre digitálne odkladacie riešenia, ako sú pevné disky. Ak nechávate dôležité, citlivé informácie vo firme, ohňovzdorná kartotéka predstavuje výbornú investíciu.

Ostatné riešenia pre skladovanie

Okrem kartoték ponúkame aj ďalšie úložné riešenia do vášho pracoviska. Náš sortiment zahŕňa regály pre archivačné a kancelárske skladovanie, ako aj skrinky na triedenie pošty, podstavce, skrinky na kľúče a ďalšie. Tieto produkty sú navrhnuté tak, aby spĺňali potreby ukladacieho priestoru v rôznych pracovných priestoroch. Náš modulárny dizajn je ľahko prispôsobiteľný rastúcim a meniacim sa potrebám vášho podnikania. Neváhajte nás kontaktovať, ak sa chcete poradiť pri výbere úložného riešenia, ako aj pri našich produktoch.