Zostavy rokovacieho nábytku

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Aktívny nábytok pre aktívnu kanceláriu

Nakúpte tu

Rokovací stôl a stoličky, ktoré zmenia vaše pracovisko

Zasadacie miestnosti si vyžadujú viac než len stoly. Rokovacie stoly musia byť doplnené pohodlnými stoličkami. V AJ poskytujeme kompletné riešenie pre zariadenie vašej zasadačky. Prezrite si náš sortiment a nájdite ten správny nábytok, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám.

Zostavy rokovacích stolov a stoličiek do zasadačky

Pohodlné, elegantné a štýlové sety rokovacích stolov a stoličiek sú vhodné pre každé pracovisko. Naša široká ponuka vyhovie každému rozpočtu. Či už ste malá firma alebo veľká spoločnosť, máme vynikajúci výber zostáv stolov a stoličiek do konferenčných miestností. Niektoré z našich zostáv sa dodávajú so stohovateľnými stoličkami pre spoločnosti, ktoré majú obmedzený priestor.

Moderný nábytok do zasadacej miestnosti

Zasadačky sa používajú na stretnutia s klientmi, skupinové diskusie a mnohé ďalšie dôležité obchodné činnosti. Spolu s dobre navrhnutým usporiadaním, ktoré vyhovuje účastníkom stretnutí, je nevyhnutné vybaviť ich kvalitným nábytkom.

Škandinávsky dizajn pre vašu konferenčnú miestnosť

Vytvorenie príjemného prostredia na stretnutie a dizajn kancelárie, v ktorom sa všetci cítia pohodlne, má veľký podiel na tom, ako úspešné bude stretnutie a ako bude vnímané. Naše štýlové zostavy rokovacieho nábytku majú nadčasový dizajn, ktorý je ideálny pre modernú kanceláriu. Moderný set nábytku dodá vašej konferenčnej alebo rokovacej miestnosti špičkový vzhľad a pomôže vytvoriť dobrý prvý pocit. To zase môže pomôcť zabezpečiť, aby jednotlivci počas stretnutí nepociťovali nepohodlie alebo nestrácali sústredenie. Okrem toho, že škandinávsky dizajn je krásne spracovaný a atraktívny, býva aj praktický. Doplňte svoju zasadačku vhodnými rečníckymi pultami alebo bielymi tabuľami, aby ste získali kompletné kancelárske riešenie. Vďaka širokému sortimentu kancelárskeho a rokovacieho nábytku a ďalších produktov vám v AJ dokážeme dodať všetko, čo potrebujete!