Nástenky a informačné tabule

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Aktívny nábytok pre aktívnu kanceláriu

Nakúpte tu

Interiérové a exteriérové nástenky a informačné tabule

Kancelárske doplnky sú nevyhnutné na dotváranie dobrej atmosféry a pohodlia na pracovisku. Príslušenstvo k pracovnému stolu, ako napríklad organizér na perá môže pomôcť zamestnancom udržať svoj pracovný priestor prehľadný a organizovaný. Kancelárske odpadkové koše sú nevyhnutné pre udržanie čistoty a hygieny. Ďalšie príslušenstvo ako opierky nôh zvyšujú komfort zamestnancov, zatiaľ čo predmety, ako lekárničky sú nevyhnutnosťou na pracovisku. Vhodný doplnok do kancelárie, ktorý by mali všetky podniky zvážiť sú určite nástenky.

Nástenky

Vzhľadom na čoraz väčšiu popularitu webovej a e-mailovej komunikácie, mnohé firmy podceňujú význam násteniek. Ak sa nástenka používa efektívne, dokáže byť veľmi účinným nástrojom na komunikáciu. AJ Produkty má celý rad násteniek, ktoré sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a prevedeniach. Naše nástenky sú praktické a môžu byť použité ako dizajnový doplnok do interiéru.

Exteriérové nástenky

Tieto nástenky sú vynikajúci spôsob, ako môžu firmy prezentovať informácie mimo budovy, kde sídlia. Vonkajšia nástenka môže byť použitá na propagáciu podujatí, alebo napríklad na poskytnutie miesta a smer firmy. Tieto stojany sú špeciálne navrhnuté pre vonkajšie použitie a sú odolné voči poškodeniu vodou a nečistotami. K dispozícii sú v rôznych veľkostiach a dokonca sú tiež odolné proti neoprávnenej manipulácii, nakoľko sú vybavené zámkami. Firmy si môžu taktiež zakúpiť magnetickú nástenku, ktorá obsahuje magnety a zámok; tie sú ideálne pre chodby alebo priestory recepcií. Zabezpečujeme aj konvenčné nástenky, ktoré majú odolný, tkaný textilný povrch.