Zostava
Obrázok produktu

Zostava do jedálne

Stôl + 4 stoličky, stôl buk / čierna, stoličky čierna l

Číslo výrobku: 104116
  • Odolná laminátová doska
  • Stohovateľné stoličky
  • Čierne čalúnenie
Sada pozostávajúca zo stola a stoličiek. Stôl má odolný T-rám s nastaviteľnými nožičkami. Stoličky majú hrubo čalúnenú opierku aj sedák.
Nákup tohto produktu už nie je možný.
Zobraziť všetko Jedálenské zostavy

Popis produktu

Praktická sada nábytku pre jedálne a kaviarne. Sadu tiež využijete počas organizovania konferencií a stretnutí. Stôl a stoličky majú odolný povrch, ktorý odolá aj každodennému používanie v náročnom prostredí.

Stôl je robustný a veľmi stabilný. Obdĺžniková laminátová doska sa ľahko čistí a vydrží tvrdé podmienky. Nastaviteľné rektifikačné nožičky mu umožňujú stáť pevne na nerovnej podlahe. T-rám je vyrobený z oválnych trubiek, povrchovo upravených čiernou práškovou farbou. Zakrivenie základne uľahčuje čistenie priestoru pod stolom.

Stoličky majú hrubé, pohodlné polstrovanie pre maximálny komfort. Sú čalúnená odolnou čiernou látkou. Konštrukcia je vyrobená zo štvorcových trubiek, povrchovo upravených čiernou práškovou farbou. Stoličky sú ľahké a majú pohodlné držadlo na operadle, takže sa s nimi jednoducho manipuluje. Vzhľadom k tomu, že stoličky sú stohovateľné, môžete ich ľahko a rýchlo uložiť na seba a odniesť preč, keď už nie sú potrebné. Naskladané stoličky zaberajú minimálny priestor a uľahčujú tým čistenie miestnosti.

Dokumenty