Zostava
Obrázok produktu

Zostava do jedálne

Stôl + 4 stoličky, stôl buk / čierna, stoličky čierna

Číslo výrobku: 104118
  • Odolný laminát
  • Stohovateľné stoličky
  • Čierna umelá koža
Sada pozostávajúca zo stola a stoličiek. Stôl má odolný T-rám s nastaviteľnými nožičkami. Stoličky majú hrubo polstrovanú opierku aj sedák.
Nákup tohto produktu už nie je možný.
Zobraziť všetko Jedálenské zostavy

Popis produktu

Jedálenská sada ideálna pre jedálne, kaviarne alebo konferenčné miestnosti. Stôl je skladací a stoličky sú stohovateľné vďaka čomu ich rýchlo zložíte a odnesiete preč a zároveň nezaberajú veľa miesta. To znamená, že sada je ideálna pre miestnosti, ktoré sa využívajú na rôzne účely.

Stôl má robustnú obdĺžnikovú dosku s laminátovým povrchom, ktorý odolá náročným podmienkam a možno ho ľahko zotrieť a udržiavať v čistote. Skladacia konštrukcia v tvare písmena T je vyrobená z oválnym oceľových rúrok, upravených čiernym práškovým lakom. Nohy majú čierne plastové nožičky.

Stoličky majú hrubé a pohodlné polstrovanie pre vynikajúci komfort. Sú čalúnené umelou kožou, ktorá sa ľahko udržuje v čistote. Rám je vyrobený z štvorcových oceľových rúrok, ktoré sú upravené čiernou práškovou farbou. Stoličky majú pohodlné držadlo na chrbte, takže je možné ľahko s nimi manipulovať. Okrem toho sú stohovateľné, takže ich pohodlne uložíte, keď nie sú potrebné. Naskladané stoličky zaberajú minimálny priestor a uľahčujú tak čistenie miestnosti.

Dokumenty