Zostava
Obrázok produktu

Zostava nábytku SANNA + SIERRA

1 stôl + 6 stoličiek, červená/chróm

Číslo výrobku: 103732
  • Odolná jedálenská zostava
  • Pevná laminátová doska stola
  • Stohovateľné stoličky
Zostava nábytku do jedálne pozostávajúca z pevného stola s obdĺžnikovou laminátovou doskou a stohovateľných stoličiek s jednodielnym plastovým sedadlom a operadlom. Odolná zostava nábytku, ktorá sa ľahko čistí. Ideálna do jedální alebo oddychových miestností.
Nákup tohto produktu už nie je možný.
Zobraziť všetko Jedálenské zostavy

Popis produktu

Praktické riešenie pre oddychové miestnosti, jedálne alebo iné prostredia, kde sa vyžadujú stoly a stoličky, ktoré sú odolné a ľahko umývateľné. Nábytok má moderný dizajn. Stoličky sú v ponuke v rôznych farbách, takže si ich podľa vkusu môžete zladiť s ostatným nábytkom.

Stôl je odolný a veľmi stabilný. Obdĺžniková laminátová doska stola sa ľahko čistí a vydrží aj náročnejšie podmienky používania. Konštrukcia stola v tvare T je vyrobená z pochrómovanej oválnej rúrky. Zaoblený podstavec uľahčuje čistenie pod stolom a okolo neho. Rektifikačné nožičky umožňujú vyrovnanie stola v prípade nerovnej podlahy.

Jednodielne stoličky sú vyrobené z polypropylénu, čím sa dosiahla ich pevnosť a ľahké čistenie. Elegantné nožičky z pochrómovaných, oválnych rúrok vytvárajú atraktívny kontrast so sedadlom. Stoličky sú navyše stohovateľné, čo uľahčuje čistenie podlahy a skladovanie. Dokúpte si vozík na stoličky a uľahčite si presun a prepravu stoličiek uložených na sebe.

Dokumenty