Ako zabezpečiť maximálnu efektivitu skladu?

Ako zabezpečiť maximálnu efektivitu skladu?

Chcete dať svojim zamestnancom v sklade šancu odviesť čo najlepšiu prácu? V AJ Produkty vám pomôže vytvoriť vlastné skladové riešenie, v ktorom vám pomôžeme optimalizovať kapacitu, logistiku, ergonómiu a bezpečnosť. Prečítajte si viac nižšie.
Obchodný zástupca
Veľa ľudí pri zariaďovaní svojich priestorov myslí len na to, čo je tu a teraz. My sa pozeráme ďalej a do našich plánov zahŕňame vaše potenciálne budúce požiadavky, aby sme zabezpečili, že vaše vybavenie bude dostatočne flexibilné na to, aby vyhovovalo vašim dlhodobým potrebám.
Johan Elamsson, obchodný zástupca AJ Produkty Švédsko
Bezpečnosť na pracovisku
Skladové regály
Paletové regály
Paletový regál
Vozík na zdvíhanie ľahkého tovaru
Zdvíhací vozík
Vozík na vychystávanie objednávok
Baliaci stôl
Odpadkové koše na triedenie odpadu
Bezpečnostná zábrana

FAQ

Prispôsobené regály a priestorovo úsporné paletové regály umiestnené tak, aby optimalizovali pracovné postupy. Ergonomické zdvíhacie pomôcky a bezpečné chodníky pre bezpečnosť zamestnancov skladu.
Skladová logistika predstavuje komplexné riadenie logistických procesov, riadenie zásob a dostupnosti tovaru a ich integráciu do obchodu alebo e-shopu.
Pracovná záťaž ovplyvňuje pohybový aparát tela. Ergonómia pracovnej záťaže znamená prispôsobenie pracovných polôh, pohybov a fyzických požiadaviek podmienkam zamestnancov tak, aby neohrozovali ich zdravie.
Paletové regály sú regály, kde sú umiestnené palety s tovarom, aby sa na malej ploche dalo uskladniť veľa paliet.
Medzi bežné úlohy skladníkov patrí príjem, balenie a expedícia tovaru a triedenie odpadu.
Ponúkame všetko, čo potrebujete na vytvorenie efektívneho skladu. Kontaktujte nás, radi vám pomôžeme naplánovať najlepšie riešenie pre vašu firmu.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).