Optimalizujte svoj sklad s pomocou našich špecialistov

Optimalizujte svoj sklad s pomocou našich špecialistov

Náš tím obchodných zástupov má dva ciele: vytvoriť ideálne skladové riešenie pre vaše potreby a čo najviac vám uľahčiť tento proces. Aby sme to dosiahli, podporujeme vás od fázy plánovania až po finálnu montáž, a to na základe nášho osvedčeného projektového modelu.
Skladové priestory

Odborníci na optimalizáciu priestorov

Navrhnúť a vybaviť efektívny sklad je veľká zodpovednosť. Preto môže byť veľmi užitočné mať špecializovaný tím odborníkov, na ktorých sa môžete spoľahnúť. Podporíme vás od fázy plánovania až po finálnu montáž - či už potrebujete vybaviť jeden pracovný priestor, alebo zariadiť celý sklad.

Žiadny projekt nie je príliš veľký alebo malý. Špecializujeme sa na maximalizáciu skladovej kapacity na základe vašich meraní a transformáciu vašich plánov tak, aby sme vytvorili sklad, ktorý je pripravený na vaše nasťahovanie. Ďalšou našou silnou stránkou je, že všetky naše regálové systémy vyrábame vo vlastnej réžii, čo nám dáva úplnú kontrolu nad všetkým od návrhu a výberu materiálov až po hotový výrobok.

Kancelária

Od analýzy po kompletný návrh

Začíname návštevou vášho pracoviska a dôkladnou analýzou vašej situácie a požiadaviek. Aké množstvo tovaru skladujete? Aký je obrat? Koľko paletových regálov potrebujete? Boli by užitočné pojazdné alebo posúvacie regály na koľajnici? Mali by sme kombinovať rôzne typy regálových systémov? Ktoré zdvíhacie zariadenie bude najefektívnejšie?

Otázok je vždy veľa. Aby sme na ne mohli odpovedať, vytvoríme 3D vizualizáciu, ktorá jasne ukáže, ako čo najlepšie využiť všetky priestory vašej budovy. Samozrejme, zahrnieme baliace stoly, vychystávacie vozíky, skladovacie skrine, koše na triedenie odpadu atď.

Skladové priestory

Myslíme dopredu - a postaráme sa o všetko

Mnohé spoločnosti pri zariaďovaní svojich priestorov berú do úvahy len svoje okamžité potreby. My sa pozeráme o niečo ďalej a do našich plánov zahŕňame aj vaše potenciálne budúce požiadavky, aby sme zabezpečili, že váš sklad bude spĺňať vaše dlhodobé potreby. Veľký dôraz kladieme aj na funkčné aspekty, ako je tok tovaru a ergonómia.

Pracovný postup vychádza z nášho osvedčeného projektového modelu. To znamená, že návrh spracujeme spolu s vami a upravujeme dispozíciu a výber produktov, kým nie ste spokojní. Potom výrobky objednáme, dodáme a na mieste ich zmontujeme. Keďže sa o všetko postaráme my, stačí sa len pripraviť na úspešné sťahovanie.

Malá zasadačka
Zasadacia miestnosť

Riešenia pre celé pracovisko ​

Ako popredný dodávateľ integrovaných riešení pre pracoviská máme nábytok a vybavenie pre celý podnik. To znamená, že poskytujeme profesionálnu podporu pri návrhu a zariadení kancelárií, dielní, šatní či jedální.

Pomôžeme vám identifikovať možnosti a urobíme všetko pre to, aby sme vám zabezpečili najlepšie možné riešenie, ktoré bude spĺňať vaše potreby, Pričom konzultácie sú úplne bezplatné. Chcete sa dozvedieť viac? Zavolajte nám a povedzte nám o svojich požiadavkách a priblížte svoje riešenie o krok bližšie. Naše kontaktné informácie nájdete tu