Časovač TIME TIMER

Pre umývanie rúk

Číslo výrobku: 14618
  • Poriadne umytie rúk
  • Rôzne spôsoby položenia alebo prichytenia
  • Usmerňovanie pomocou symbolov a zvukov
Časovač, ktorý uľahčuje správne umývanie rúk. Časovač vám pomáha umývať si ruky dostatočne dlho, aby ste sa zbavili nečistôt, vírusov a baktérií. Vhodný pre každého bez ohľadu na vek alebo schopnosti. Časovač je napájaný batériami a odolný voči vode.
Nákup tohto produktu už nie je možný.
Zobraziť všetko Časovače

Popis produktu

Naniesť mydlo, pošúchať, opláchnuť – umývanie rúk s týmto časovačom je ľahšie ako kedykoľvek predtým! Časovač je vhodný pre všetky vekové skupiny bez ohľadu na to, ako poctivo si umývate ruky. Časovač vám pomáha sledovať dĺžku umývania rúk, aby ste sa zbavili nečistôt, vírusov a baktérií.

Časovač sa ovláda pohybom, na jeho spustenie nemusíte stláčať žiadne tlačidlá – stačí len zamávať rukami a časovač sa spustí sám. Keď sa časovač spustí, začne hrať hudba. Môžete si však vybrať používanie pípnutí, ktoré oznamujú ďalšiu fázu umývania, prípadne vypnúť zvuky. Pípnutia a symboly vám dávajú signál ako dlho si máte ruky mydliť a kedy je čas na opláchnutie.

Časovač je vodoodolný, takže sa nemusíte obávať, ak ho ošpliechate vodou. Položte ho na umývadlo alebo použite prísavný držiak a zaveste ho na stenu, zrkadlo alebo dosku. Prísavný držiak je možné umiestniť na zadnú alebo spodnú časť časovača. Časovač je napájaný tromi batériami AA, ktoré sú súčasťou balenia.

Dokumenty

Technické parametre

  • Priemer:95 mm
  • Hmotnosť:0,5 kg