Kvalitné produkty z vlastných výrobných závodov

Kvalitné produkty z vlastných výrobných závodov

Kvalita je charakteristickou črtou nášho sortimentu, pretože takmer tretina našich výrobkov sa vyrába v našich vlastných výrobných závodoch v Poľsku, v Litve a na Slovensku. Tu vyrábame všetko od kancelárskeho nábytku cez pohovky, až po regály a šatňové skrinky. A to všetko s cieľom vytvoriť lepšie pracovné prostredie pre vás a vašich kolegov.

Plná kontrola nad kvalitou

Vlastná výroba je základným stavebným kameňom našej stratégie, ktorou je ponúkať kvalitné výrobky za prijateľné ceny. Fakt, že dokážeme vyvíjať a vyrábať niektoré z našich produktov interne nám dáva kontrolu nad celým procesom, od identifikácie počiatočnej požiadavky až po dodanie hotového produktu. Plne kontrolovaný výrobný proces umožňuje jednoduchšiu výrobu nábytku, pričom dokážeme splniť aj náročné individuálne požiadavky a zároveň flexibilne navrhovať produkty, ktoré zodpovedajú súčasným požiadavkám trhu.

Tri výrobné závody s dôležitou úlohou

Mnoho produktov vyrábame vo vlastných závodoch už od 90. rokov. V jednom závode vyrábame drevený nábytok ako napríklad naše kancelárske stoly, kancelárske skrine, knižnice a zásuvkové kontajnery, spolu s našimi konferenčnými stolíkmi a jedálenským nábytkom. V našom ďalšom závode AJ Metal Design v Trnave na Slovensku vyrábame šatňové skrinky, kovové kancelárske skrine a kovové regálové systémy. V roku 2022 sme odkúpili spoločnosť na výrobu nábytku v Kalvariji v Litve. Tu vyrábame napríklad vlastné pohovky, paravány a akustické panely. Spoločne v týchto troch závodoch vyrábame takmer tretinu nášho sortimentu, ktorý tvorí základ našej ponuky tovaru.

Procesy zamerané na produkt

Nami vyrábané produkty sú vyvíjané v úzkej spolupráci s našimi vlastnými produktovými dizajnérmi. Vďaka tomu sú všetky fázy výrobného procesu navrhnuté tak, aby vyhovovali našim závodom. Každá časť procesu je starostlivo naplánovaná v súlade s našimi kvalitatívnymi cieľmi, od procesov, strojov a materiálových tokov až po odborné znalosti personálu. Časté kontroly kvality a opatrenia na neustále zlepšovanie sú kľúčovou súčasťou našich výrobných procesov. Samozrejme oba naše závody majú certifikáciu ISO 9001.

Starostlivo vybrané materiály

Naše závody sú vybavené najmodernejšími strojmi a každá dodávka materiálu je dôkladne skontrolovaná, aby sme zaistili, že zodpovedá našim špecifikáciám. Našich dodávateľov starostlivo vyberáme na základe ich schopnosti dodávať tú najlepšiu kvalitu za primeranú cenu a správny čas. Okrem toho musia dodržiavať náš kódex spolupráce, spĺňať náročné požiadavky na kvalitu a dodržiavať našu environmentálnu politiku. Pokiaľ je to možné, vždy volíme obnoviteľné a recyklované materiály. Zistite viac o našej práci v oblasti udržateľnosti!

Pracujte jednoduchšie a efektívnejšie

Vlastná výroba, nám dáva nielen úplnú kontrolu nad našim vlastným sortimentom výrobkov, ale tiež nám umožňuje lepšie nakupovať ostatné produkty, pretože rozumieme výrobnému procesu a vieme, aké požiadavky musia naši dodávatelia spĺňať. Výsledkom je pestré portfólio produktov, ktoré vám a vašim kolegom umožnia pracovať jednoduchšie a efektívnejšie.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.