Náš dizajn - od analýzy potrieb po hotový produkt

Náš dizajn - od analýzy potrieb po hotový produkt

Na kvalite našich produktov si dávame veľmi záležať. Svedčí o tom aj fakt, že máme vlastných produktových dizajnérov starajúcich sa o vývoj nových, lepších produktov podľa aktuálnych zákazníckych potrieb. Vďaka tomu vieme, že zákazníci dostanú produkty, ktoré sú funkčné a pohodlné, čo im umožňuje pracovať jednoduchšie a efektívnejšie. Po mnoho rokov.

Premyslený proces vývoja

Dodávame nábytok a zariadenie pre všetky druhy pracovných prostredí, od kancelárií, skladov, dielní a šatní, až po školy a verejné priestory. Aby sme zaistili, že naše výrobky spĺňajú kvalitatívne požiadavky, často riadime ich vývoj sami. Preto máme určené detailné procesy, ktoré nám dávajú úplnú kontrolu nad celým procesom, od návrhu a výberu materiálu cez výrobu a balenie až po dodanie zákazníkovi.

Vývoj nových produktov

Vývoj produktu vždy začína analýzou potrieb našich zákazníkov a trhu, ktorú je potrebné riešiť. To môže znamenať pre nás buď úpravu existujúceho produktu alebo vytvorenie nového produktu. Táto iniciatíva môže vychádzať z vnútra našej spoločnosti alebo zo strany zákazníkov a dodávateľov.

Dizajn, ktorý rieši každodenné problémy

Spočiatku robíme výskum, rozprávame sa so zákazníkmi, zatiaľ čo zostavujeme produktové požiadavky na kvalitu a životné prostredie. Na základe získaných informácií o dizajne začíname pracovať na pilotnom náčrte produktu, ktorý vyhovuje stanoveným potrebám a uľahčuje život zákazníkovi. Naši dizajnéri sa zameriavajú na kvalitu, funkčnosť a bezpečnosť, avšak majú na pamäti minimalizáciu dopadu produktu na životné prostredie.

Výroba vo Švédsku a Európe

Väčšina nášho produktového vývoja sa realizuje v úzkej spolupráci s našimi výrobnými závodmi v Európe, ale niekedy spolupracujeme aj so švédskymi výrobcami. Spolupráca zahŕňa všetko od vývoja prototypov až po diskusie o výbere materiálov, konštrukčných riešeniach a výrobných metódach. Zahŕňa tiež vývoj obalov, ktoré minimalizujú riziko poškodenia produktov pri preprave.

Od prototypov po skúšobné ústavy

Prototypy sa posudzujú na základe parametrov, ako sú bezpečnosť, životnosť, pevnosť, dizajn a funkčnosť. Kontrolujú sa tiež vizuálne aspekty týkajúce sa robustnosti, kvality a povrchovej úpravy. Po schválení prototypu projektovým tímom sa začne proces výroby prvej vzorovej objednávky. V tejto fáze často posielame vzorový produkt akreditovanému skúšobnému ústavu, aby sme získali nezávislý názor na kvalitu výrobku.

Čas potešiť našich zákazníkov

V predposlednom kroku sa vykonajú dôkladné kontroly, aby sa zabezpečilo, že produkt spĺňa všetky požiadavky špecifikované v konštrukčnom návrhu. Po všetkých schváleniach môže byť produkt zaradený do nášho sortimentu a sprístupnený našim zákazníkom. Ak sme zvládli svoju prácu podľa plánu, môžeme následne sledovať, že nový produkt uspokojí zákaznícke potreby a pomôžte ľuďom cítiť sa v práci lepšie.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).