QBUS - funkčné úložné priestory pre inovatívne kancelárie

QBUS - funkčné úložné priestory pre inovatívne kancelárie

Modulárny a flexibilný rad úložných skriniek, ktorý zabezpečí optimálny poriadok a prehľadnosť - to je QBUS. S našim radom úložných priestorov QBUS môžete vybaviť celé pracovisko a vytvoriť jednotné riešenie interiéru, v ktorom úložné priestory a dizajn idú ruka v ruke.
Två personer sitter och pratar med varandra

Od recepcie po pracovné miesta

Pri vývoji radu úložných skriniek QBUS sme sa snažili vytvoriť sortiment, ktorý by spĺňal takmer všetky potreby pre úložné priestory, ktoré by ste mohli vo firme mať. Veľké alebo malé, stále alebo rastúce. Z radu QBUS si môžete vybrať z kompletného sortimentu úložného nábytku, od klasických regálov a skríň až po skrinky na triedenie pošty a kombinované úložné priestory so sedením. Výhodou systému QBUS je, že máte k dispozícii úložné priestory do každého prostredia od recepcie a lounge zóny cez kanceláriu, až po uzamykateľné skrinky na osobné veci v šatni.

Anna Helgesson, produktová manažérka v AJ Produkty, videla perspektívu sortimentu úložných priestorov, ktoré by spájali kancelárie a spoločné priestory. 
„V čoraz digitálnejšej spoločnosti, kde sa kancelárie a spoločné priestory prelínajú, sme chceli vytvoriť sortiment nábytku, s ktorým by sme dokázali jednotne zariadiť obe prostredia.“ hovorí Anna.
Dvaja ľudia sedia na kancelárskych stoličkách pri svojich stoloch

Kombinujte tak, ako vám vyhovuje 

Rad QBUS má nadčasový dizajn, vďaka ktorému sa ľahko začleňuje do existujúceho prostredia. Široká škála modelov QBUS vám umožní vytvoriť individuálnu kombináciu nábytku, ktorá vyčnieva z davu. Vďaka nábytku QBUS sa nemusíte obmedzovať žiadnymi pravidlami týkajúcimi sa spôsobu zariaďovania priestorov. Môžete si vybrať také interiérové riešenie, aké chcete a potrebujete podľa svojich potrieb.
 
So systémom QBUS existuje toľko kombinácii, že ich všetky nedokážeme vtesnať na našu webovú stránku. Kontaktujte našich obchodných zástupcov a vyberte si medzi farbami, úchytkami a podstavcami a zariaďte si kanceláriu podľa svojich predstáv!

Úložné priestory
Ľudia budú vždy potrebovať úložné priestory, ale táto potreba sa neustále mení. Chceme byť o krok napred, pokiaľ ide o produkty pre nadčasové pracovné prostredia.
Anna Helgesson, produktová manažérka AJ Produkty

Dizajn zo Švédska

QBUS navrhla v našej centrále vo Švédskom Halmstade naša vlastná dizajnérka Cecilia Stööp spolu s externým dizajnérom Mikaelom Warnhammarom. Jednou z veľkých výhod vlastného dizajnérskeho oddelenia je, že naši dizajnéri spolu s produktovými manažérmi a vývojármi produktov môžu venovať viac času vývojovému procesu a pri navrhovaní nových produktov sa dostať na úroveň tých najmenších detailov. 

Osoba sediaca za stolom a pracujúca na počítači

Výroba vo vlastnom výrobnom závode

Nábytok z radu QBUS je schválený podľa EN16121, európskej normy pre úložný nábytok vo verejnom prostredí. QBUS je náš výrobok vyrábaný v našom výrobnom závode, čo nám poskytuje úplnú kontrolu od náčrtu až po hotový výrobok.

Nechajte sa inšpirovať radom QBUS