Skladací pedálový trenažér pre školy

Číslo výrobku: 23403
  • Skladací
  • Umiestnite sa pod stôl
  • Jednoduché použitie
Pohodlný pedálový trenažér, ktorý sa ľahko umiestnite pod stôl a je možné ho používať s bežnou školskou stoličkou. Tento pedálový trenažér je šikovným riešením, ako žiakov počas dňa prinútiť k väčšiemu pohybu. Ľahko sa používa, je tichý a zaberá iba málo priestoru.
69,- €
Bez DPH
Načítava sa dodací termín...
Záruka 7 rokov

Popis produktu

Je dôležité, aby deti boli počas dňa aktívne. Pedálový trenažér je jednoduchý a zábavný spôsob, ako žiakov prinútiť, aby sa pri práci v škole hýbali.

Tento trenažér sa umiestňuje pod lavicu a žiaci ho môžu používať, zatiaľ čo sedia na bežnej školskej stoličke. Výšku je možné nastaviť tak, aby vyhovovala žiakovi, takže môže hneď začať pedálovať.

Pokiaľ študenti budú počas vyučovania používať pedálový trenažér, zvýši sa ich krvný obeh, čo zvyšuje hladinu kyslíka v krvi a zlepšuje ich schopnosť sústrediť sa. Zároveň získajú každodenný pohyb. To je obzvlášť dôležité v dnešnej spoločnosti, kde sú dlhé hodiny sedenia v pokoji úplne bežné. Mnoho detí vo voľnom čase príliš necvičí, takže trenažér je zábavný a účinný spôsob, ako ich udržať v pohybe. Trenažér si žiaci rýchlo obľúbia!

Pedálový trenažér je možné ľahko nastaviť podľa výšky užívateľa, čo umožňuje jeho používanie mnohým žiakom. Odporúča sa pre študentov vysokých 140 až 160 cm. Dá sa jednoducho zložiť a prenášať a nezaberie veľa miesta pri skladovaní. Otáčaním nastavovacieho gombíka uprostred je tiež možné meniť odpor pedálov.

Pedále sú navrhnuté tak, aby bolo možné trenažér používať vyložený na doske stola na cvičenie rúk. Pokiaľ má byť použitý na cvičenie rúk, stačí ho umiestniť na dosku stola a nastaviť tak, aby vyhovovalo užívateľovi.

Dokumenty

Stiahnuť návod na údržbu

Technické parametre

  • Materiál:Oceľ
  • Odporúčaný počet osôb potrebných na montáž:1
  • Odhadovaný čas montáže/osoba:5 Min
  • Hmotnosť:2,5 kg