Sprievodca šatňovými skrinkami od AJ

Sprievodca šatňovými skrinkami od AJ

V AJ nájdete širokú ponuku šatňových skríň a malých skriniek do šatní a na pracoviská. Naše šatňové skrinky vyrábame vo vlastných moderných závodoch. Keďže máme kontrolu nad celým procesom - od návrhu až po hotový výrobok - môžeme vám ako zákazníkom ponúknuť vysokú kvalitu za dobrú cenu.

V našej ponuke nájdete kovové a laminátové skrinky v rôznych prevedeniach - od jednoduchých základných modelov až po exkluzívnejšie varianty s množstvom šikovných doplnkov. Nižšie uvádzame rôzne rady našich skriniek, aby ste si mohli jednoducho vybrať tú, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

Odkladacia skrinka CUBE - ideálna na drobné predmety

Malé skrinky vhodné na mobil, peňaženku, kľúče a ďalšie drobné predmety. Skrinky je možné namontovať na stenu alebo doplniť soklom a zostaviť do samostatných jednotiek. Sú vybavené cylindrickými zámkami.

Šatňová skriňa CAMPUS - kompletná štandardná skriňa

Skrinka s integrovaným soklom a jednými alebo dvoma dverami na sekciu. Dvere majú držiaky štítkov a drážky na vetranie. Vybavená cylindrickým zámkom pre systém univerzálneho kľúča. Vnútorný priestor obsahuje: Tyč na odevy s tromi háčikmi. Skrine s jednými dverami majú aj hornú policu.

Šatňová skriňa CLASSIC Z - úspora miesta vďaka dvom skrinkám v jednej

Šatňové skrinky Z sú dve plnohodnotné skrine namiesto jednej. Táto šatňová skriňa má rovnaké vlastnosti ako šatňová skriňa CLASSIC v plnohodnotnej verzii s plochou strechou, ale je vybavená len vešiakovými háčikmi.

Šatňová skrinka CURVE - elegantný a praktický úložný priestor

Šatňová skriňa s kovexnými dverami v metalickej farbe. Môžete si vybrať medzi skriňami s dverami v plnej výške alebo priehradkovými skrinkami s dvomi až štyrmi dverami na výšku. Skrine majú v hornej a dolnej časti vetracie otvory a dverné zarážky v uhle 90°. Ako príslušenstvo môžete dokúpiť sokel alebo nožičky. Zámky sa predávajú samostatne, vyberte si podľa svojich potrieb. Interiér skriniek integrované dverové priehradky, pričom skrinky s dverami v plnej výške a s 2 dverami na výšku majú aj tyč na oblečenie s dvoma háčikmi.

Šatník QBUS

Moderná skriňa v rôznych dizajnoch vhodná na osobné uloženie oblečenia a vecí. Dokonale sa hodí napríklad do verejného prostredia. Disponuje cylindrickými zámkami.