Aké typy kancelárskych stoličiek nájdete v AJ?

Pracovať v kancelárií väčšinou znamená takmer celodenné sedenie. Preto by ste výber kancelárskej stoličky nemali brať na ľahkú váhu a mali by ste si vybrať kvalitnú stoličku, ktorá bude spĺňať Vaše požiadavky.

Prinášame Vám veľké porovnanie našich kancelárskych stoličiek v 5 rôznych kategóriách.

Ak sedíte iba určitú časť dňa

Kancelárska stolička Dover

Jednoduchá a užitočná kancelárska stolička s vyššou opierkou chrbta. Kancelárska stolička Derby je jednoducho nastaviteľná a má poťah z odolnej tkaniny. Pre túto stoličku je odporúčaná doba používania 4 hodiny denne.

Kancelárska stolička Milton

Kancelárska stolička Milton je moderná stolička, ktorá disponuje synchrónnou technológiou. To znamená, že pri zmene sklonu opierky chrbta sa mení aj sklon sedáku, čo prispieva k udržaniu ergonomickej polohy pri sedení a zlepšuje krvný obeh. Výška sedáku a opierok rúk môže byť nastaviteľná presne na výšku používateľa.

Ak sedíte takmer celý deň

Kancelárska stolička Sheffield

Sheffield je exkluzívna kancelárska stolička, ktorá disponuje prémiovými ergonomickými funkciami. Predstavuje výbornú voľbu ak potrebujete oporu pre svoje telo až po dobu 12 hodín. Ergonomický synchrónny mechanizmus môže byť uzamknutý v štyroch polohách, čo Vám umožňuje meniť pracovnú polohu počas dňa a zlepšiť cirkuláciu krvi v tele. Opierku chrbta a oporu pre spodný chrbát si môžete jednoducho nastaviť presne podľa Vašich požiadaviek. Opierka chrbta disponuje vstavanou opierkou hlavy a poskytuje dobrú oporu pre hlavu a ramená.

Kancelárska stolička Liverpool

Technicky vyspelá kancelárska stolička navrhnutá na dlhodobé sedenie. Predstavuje ideálnu voľbu do kancelárií alebo call centier. Certifikácia na 24 hodinové používanie vám zaručuje maximálne pohodlie a ergonomickú polohu počas celej doby sedenia. Táto ergonomická kancelárska stolička disponuje mnohými funkcionalitami, vďaka ktorým si ju môžete prispôsobiť presne podľa seba. Môžete nastaviť opierku chrbta, výšku a sklon sedáku, výšku opierky hlavy, či dofúknuť oporu spodného chrbta.

Ak chcete často meniť svoju polohu pri sedení

Aktívna balančná stolička Up

Striedajte pracovné polohy s touto ergonomickou stoličkou. Aktívna stolička Twist je vhodnou voľbou pre ľudí, ktorí chcú pri svojej práci aktívne sedieť. Bude pre Vás perfektná ak radi striedate pracovné polohy.

Balančná stolička Chester

Balančnú stoličku Chester taktiež zaraďujeme medzi aktívne stoličky, pretože posilňuje svaly a aktivuje Vaše telo, pričom stále poskytuje vysoký komfort sedenia. Balančná stolička obsahuje integrovanú pilates loptu, ktorej nafúknutie môžete jednoducho regulovať priloženou pumpou. Vďaka neustálemu sústredeniu na udržiavanie rovnováhy nás stolička „núti“ pracovať v zdravej pracovnej polohe. Naviac táto balančná stolička znižuje napätie v tele, posilňuje driekové svaly a zlepšuje cirkuláciu krvi. Vďaka svojmu štýlovému dizajnu sa hodí do akejkoľvek modernej kancelárie.

Ak chcete rôzne ergonomické „vychytávky“

Kancelárska stolička Alford

Kancelárska stolička Harlow je exkluzívna stolička vyrobená s dôrazom na kvalitu, zdravie a životné prostredie. Kancelárska stolička disponuje synchrónnym mechanizmom, vďaka ktorému sa sedadlo aj operadlo stoličky pohybujú spolu a nasledujú pohyby Vášho tela. Na stoličke si môžete prispôsobiť uhol, výšku, či hĺbku sedadla – všetko pre maximálne prispôsobenie Vašim potrebám.

Kancelárska stolička Brighton

Kancelárska stolička Rugby je komplexná kancelárska stolička z mnohými možnosťami prispôsobenia. Disponuje asynchrónnym mechanizmom, ktorý pomáha udržiavať správnu polohu pri sedení a zlepšuje cirkuláciu krvi v tele. Stoličku dostanete s nafukovacou oporou spodného chrbta, nastaviteľným sklonom a hĺbkou sedadla a nastaviteľnou opierkou chrbta.

Ak chcete cvičiť aj počas sedenia

Balančná stolička Back App

Objavte nový druh sedenia s ergonomickou balančnou stoličkou Back App. Stolička nasleduje pohyby Vášho tela, čím prispieva k ergonomickej polohe pri sedení. Počas sedenia na balančnej stoličke Back App, posilňuje svaly stredu teda, pretože sa Vaše telo musí sústrediť na neustále udržiavanie rovnováhy. Štúdia dokázala, že stolička Back App zapája brušné svaly podobne ako bicyklovanie, či kajakovanie. Navyše ľudia, ktorí trpeli bolesťami chrbta zo zlého sedenia pociťovali ustúpenie bolestí, keď vymenili obyčajnú stoličku za Back App stoličku.

Balančná stolička Bristol

Balančná stolička Bristol je dobrou voľbou pre tých, ktorý hľadajú aktívnu stoličku. Stolička disponuje nafukovacím sedákom, ktorý pripomína pilates loptu. Zaručuje extra nestabilitu pri sedení, čo si vyžaduje koncentráciu na udržiavanie správnej polohy tela. Výsledkom je správna pracovná poloha a posilňovanie svalov stredu tela. Pilates stolička Bristol je skvelou voľbou na prevenciu bolestí chrbta a výbornou alternatívou k štandardným kancelárskym stoličkám. Je odporúčaná pre používanie v zdravotníctve, pre kaderníčky a podobné povolania.

 

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).