Ultimate: paletové regály svetovej kvality

Ultimate: paletové regály svetovej kvality

Po úspešnom uvedení paletových regálov Ultimate na trh, v AJ Produkty rozširujeme ponuku o uvedenie produktov ULTIMATE MOBILE, ULTIMATE PUSHBACK a ULTIMATE SHUTTLE.

Paletové regály Ultimate sú jedným z najmodernejších systémov paletových regálov v Európe a ponúkajú mnoho výhod pre spoločnosti všetkých veľkostí. Paletové regály sú certifikované podľa európskej normy EN 15512 a sú výsledkom vlastného návrhu a výroby AJ Produkty.

ULTIMATE MOBILE

Ultimate Mobile je vysoko efektívny mobilný regálový systém, ktorý zvyšuje úložnú kapacitu skladu o viac ako 200%. V tomto systéme môžu byť uložené palety Euro a CHEP.

Optimálne využitie priestoru

Kompaktné mobilné paletové regály v kombinácii s jedinečným dizajnom šetriacim priestor poskytujú riešenie, ktoré maximalizuje využitie priestoru vo vašom sklade.

Jednoduchá manipulácia

Ľahko použiteľná dotyková obrazovka na ovládacom paneli umožňuje pracovníkom ľahko a bezpečne posúvať mobilné paletové regály.

Vyššia bezpečnosť

Vďaka premyslenému riešeniu je každodenné použitie týchto mobilných paletových regálov mimoriadne bezpečné a efektívne. Vždy pred automatickým posunutím regálov systém skontroluje, či je ulička prázdna a až po potvrdení sa regál začne pohybovať. Svetelné senzory na prednej a bočnej strane každého mobilného paletového regálu detekujú akékoľvek potenciálne prekážky alebo osoby v jej ceste, a tým aktívne predchádzajú kolíziám.

 

ULTIMATE PUSHBACK

Systém Ultimate Pushback bol vyvinutý s cieľom optimalizovať využitie objemu paletových regálov v akomkoľvek sklade tým, že umožňuje uskladnenie paliet až do hĺbky šesť paliet v systéme Last In First Out (LIFO). Palety sú umiestnené na podstavci s kolieskami vo vnútri paletového regálu. Každý podstavec je smerom dozadu vyšší, vďaka čomu je posúvanie paliet jednoduché. Konštrukcia je navrhnutá tak, aby sa po odobraní palety automaticky ostatné palety posunuli znova dopredu.

Rýchly a ľahký prístup k paletám

Predný nosník regálu je vybavený špeciálne navrhnutým výrezom, ktorý umožňuje čo najjednoduchšie a najefektívnejšie nakladanie a vykladanie. Vďaka tomu získate pohodlný prístup k paletám a zároveň maximalizujete manipulačný priestor nad paletou. Ultimate Pushback je vhodný pre palety EUR aj CHEP a umožňuje skladovanie paliet tak, aby krátka alebo dlhá strana smerovala dopredu – rozhodnutie je na vás.

Optimálne využitie priestoru

Regálový systém Ultimate Pushback minimalizuje potrebný počet uličiek medzi paletovými regálmi sprístupnením až šiestich paliet z jedného paletového miesta. Vďaka kompaktným podstavcom na kolieskach a koľajniciam nie je širší ako konvenčný systém paletových regálov. Pre ešte lepšie využitie priestoru môžete systém Pushback využiť aj v regáloch s dvomi paletami vedľa seba.

Robustný dizajn podstavca na kolieskach

Všetky podstavce na kolieskach pre paletový systém Ultimate Pushback majú robustnú konštrukciu s odolným práškovým lakovaním. Podstavce sú aj pri plnom zaťaženíúplne vodorovné a posúvajú sa po spoločnej koľajnici. Dizajn podstavcov Ultimate Pushback je taktiež prispôsobený na polovičné palety a palety nízkej kvality.

 

ULTIMATE SHUTTLE

Robotické zariadenie na presúvanie paliet, Ultimate Shuttle, je výsledkom najmodernejšej konštrukcie pre paletové regály a technológie navrhnutej so zameraním na využitie objemu, bezpečnosť a efektívnosť. Umožňuje presúvanie paliet na paletovom regály pomocou aplikácie. Je nadčasový a pripravený na integráciu so systémami riadenia skladov a Priemysel 4.0 (nazývaným aj štvrtá priemyselná revolúcia). Ultimate Shuttle sa vyrába vo Švédsku a jeho finálna montáž prebieha v našej réžii, vďaka čomu ponúka najvyššiu kvalitu a spoľahlivosť.

Maximálne využitie objemu regálov

Koľajnice a nosníky sú špeciálne navrhnuté tak, aby maximalizovali využitie priestoru v sklade. Pre vás to znamená, že môžete uložiť viac paliet v akomkoľvek danom priestore, zvýšiť dostupnú kapacitu skladu alebo výrazne znížiť náklady na skladové priestory.

Najrýchlejší na trhu

S maximálnou rýchlosťou 2,4 metra za sekundu bez zaťaženia je Ultimate Shuttle najrýchlejším robotickým zariadením na presúvanie paliet na paletovom mieste. Jeho ovládanie pomocou aplikácie je rýchle a jednoduché a dokáže spolupracovať s metódami riadenia zásob FIFO aj LIFO.

Najnovšia technológia pre najvyššiu bezpečnosť

Ultimate Shuttle využíva najnovšie senzory a bezpečnostnú technológiu. Adaptívny systém riadenia sa prispôsobuje každej situácii a nezávisí od pevných referenčných bodov. Ultimate Shuttle má, samozrejme, označenie CE podľa EN 60204-1 a 13489-1 s medzinárodným bezpečnostným štandardom PL-d. Všetky komponenty sú najvyššej kvality.

 

 

Ak by ste radi vedeli viac informácii o konkrétnych skladových riešeniach, kontaktujte našich špecialistov na projektové riešenia tu >.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).