Pomáhame firmám pracovať jednoduchšie a efektívnejšie

Pomáhame firmám pracovať jednoduchšie a efektívnejšie

Existuje niekoľko dobrých dôvodov, prečo si vybrať práve naše produkty, ak plánujete vylepšiť svoje pracovisko. Dostupné ceny, široká ponuka a rýchle dodanie sú len niektoré z nich. Ďalším dôležitým dôvodom je naša rokmi overená kvalita, vďaka ktorej naše produkty plnia svoju funkciu a majú dlhú životnosť.

To všetko dokážeme dosiahnuť vďaka plnej kontrole nad všetkými procesmi od nákupu vstupných surovín, cez produktový dizajn až po výrobu a distribúciu. Viac sa dozviete v dnešnom článku.

Dizajn pre lepšie pracovné prostredie

Naším cieľom je ponúkať nábytok a vybavenie, ktoré pomáha zefektívňovať pracovné prostredie. Jedným zo spôsobov, ako sa nám to darí dosiahnuť je aj fakt, že máme vlastných produktových dizajnérov. To nám umožňuje vytvárať kvalitné produkty s individuálnym štýlom a zároveň navrhovať také produkty, ktoré zodpovedajú súčasným požiadavkám trhu.

Je dôležité, aby boli naše výrobky správne navrhnuté hneď od uvedenia na trh. Preto sa náš proces návrhu zameriava na kvalitu, funkčnosť a dlhú životnosť produktov. Viac o tom, ako tvoríme dizajn produktov nájdete v článku Náš dizajn - od analýzy potrieb po hotový produkt.

Výroba vo vlastných výrobných závodoch

Naša spoločnosť vlastní dva výrobné závody v Európe. To pre nás prináša výhody pri vývoji nových produktov, pretože môžeme mať všetko od nákupu vstupných surovín, cez výrobu a následnú distribúciu pod absolútnou kontrolou.

Vlastné závody navyše prispievajú ku kvalite našich výrobkov, pretože si môžeme byť istí, že výrobný proces je navrhnutý tak, aby poskytoval najlepšie možné výsledky. Po mnoho rokov. Viac o našich výrobných závodoch sa dozviete v článku Kvalitné produkty z vlastných výrobných závodov.

Kvalita na prvom mieste

Pred pridaním nového produktu do nášho sortimentu ho musí najskôr schváliť naše oddelenie kvality. Následne po zaradení do ponuky produkt dôkladne sledujeme aj po predaji, kedy analyzujeme všetky reklamácie, aby sme sa uistili, že naše výrobky z dlhodobého hľadiska naďalej spĺňajú všetky naše očakávania. Mnoho našich výrobkov je taktiež schválených nezávislými skúšobnými ústavmi, čo ešte potvrdzuje ich kvalitu. Viac o tom, ako sa nám darí dlhodobo udržiavať vysokú kvalitu, prečítajte si náš článok Kvalita je u nás vždy na prvom mieste.

Produkty, ktoré vydžia mnoho rokov

Aby sme sa uistili, že naše výrobky sú relevantné teraz i v budúcnosti, sledujeme najnovšie trendy a vývoj požiadaviek trhu. Náš výskum sa zameriava hlavne na dlhodobé trendy, aby sme mohli ponúkať výrobky s trvalou hodnotou. Móda sa mení, ale funkčnosť vydrží celý život.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).