Konferenčné a rokovacie stoly do zasadacej miestnosti

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Aktívny nábytok pre aktívnu kanceláriu

Nakúpte tu

Rokovacie stoly do každej zasadačky

Sme si vedomí, že konferenčný či rokovací stôl hrá dôležitú úlohu pri určovaní úspechu mítingov. Z tohto dôvodu ponúkame rokovacie stoly, ktoré sú k dispozícii v rôznych tvaroch a veľkostiach. V závislosti od veľkosti a usporiadania vašej zasadacej miestnosti si jednoducho môžete vybrať vhodnú veľkosť a tvar stola. Vďaka rôznym dizajnovým vyhotoveniam môžete tiež zlepšiť celkové estetické pôsobenie zasadačky. Vyberte si napríklad rokovací stôl s robustnou stolovou doskou v tvare lode, ktorý je k dispozícií so stabilnými chrómovými kruhovými podnožami. Prezrite si našu zbierku a vyberte si ten, ktorý zodpovedá vaším požiadavkám:

  • Okrúhle rokovacie stoly sú ideálne na brainstormingy a kreatívne stretnutia pretože podporujú pocit spolupráce a spolupatričnosti, vďaka čomu sa účastníci cítia uvoľnene.

  • Veľký obdĺžnikový rokovací stôl vytvára pocit disciplíny a formálnosti. Tento typ rokovacieho stola je ideálny na stretnutia s klientmi, pretože sa dá použiť na zdôraznenie hierarchie ako aj na zasadnutia správnej rady a vedúcich pracovníkov.

  • Ovalný rokovací stôl je dobrým kompromisom medzi týmito dvoma typmi stolov, pretože poskytuje väčšiu mieru elegancie ako obdĺžnikový stôl, ale stále dodáva formálnejší nádych. Môže to byť rozumná voľba pre spoločnosti, ktoré majú len jednu miestnosť pre všetky typy stretnutí.

  • Skladacie rokovacie stoly sú ideálne pre podniky, ktoré chcú čo najlepšie využiť obmedzený pracovný priestor. Sú tiež ideálne pre konferenčné centrá alebo hotely, ktoré ponúkajú miestnosti na prenájom, pretože sa dajú ľahko prestavať tak, aby vyhovovali najrôznejším účelom od školiacich dní a pracovných dní až po výročné schôdze a zasadnutia správnej rady.

Rokovacie stoly, ktoré odrážajú smerovanie vašej spoločnosti

Keďže sa zasadačky nachádzajú vo firemných kanceláriách, školách, hoteloch, nemocniciach a sú naše rokovacie stoly navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym pracovným prostrediam. Poskytujeme širokú škálu od základných kancelárskych rokovacích stolov s laminátovou povrchovou úpravou pre tých, ktorí uprednostňujú funkčnosť a odolnosť, až po nábytok do rokovacích miestností pre vedúcich pracovníkov. Tradičné tmavé drevo bolo obľúbené, ale moderné stoly do zasadacích miestností majú čistejší dizajn, ktorý vyhovuje podnikom ktoré hľadajú modernejší vzhľad, aby zapadli do svojej pokrokovej firemnej kultúry. Stále viac spoločností sa rozhoduje pre čierny alebo biely stôl do zasadacej miestnosti s kontrastným jednofarebným rámom alebo elegantným chrómovým podstavcom. Táto výrazná voľba dizajnu signalizuje, že spoločnosť sa zameriava na budúcnosť, nie na minulosť.

Okrem toho sa biely, čierny alebo šedý rokovací stôl dobre kombinuje so stoličkami v zasadacej miestnosti akejkoľvek farby, či už chcete zachovať minimalistický dizajn a držať sa tlmenej farebnej palety, alebo pridať farebný akcent pre zábavnejšiu a uvoľnenejšiu atmosféru. Ďalšou inovatívnou a pokrokovou voľbou pre spoločnosti, ktoré hľadajú moderné stoly do zasadacej miestnosti, je zvážiť výškovo nastaviteľný zasadací stôl, ktorý je vhodný na stretnutia v sede aj v stoji. Stretnutia v stoji sú jednoduchým spôsobom, ako do pracovného dňa začleniť fyzickú aktivitu, a sú vhodné pre podniky zamerané na zlepšenie pohody zamestnancov. Meeting postojačky je ideálny na každodenné porady a rýchle updaty pri projektoch. Schôdze sú krátke a efektívne, čo vedie k rýchlym rozhodnutiam, pretože ľudia sú v stoji ostražitejší a angažovanejší. Zasadacie miestnosti si vyžadujú viac než len stoly. Stoly bude potrebné spárovať s pohodlnými stoličkami do konferenčnej miestnosti, rečníckymi pultami a ďalším nábytkom. V AJ Produkty poskytujeme kompletné riešenie pre zariadenie vašej zasadacej miestnosti. Prezrite si náš sortiment a nájdite ten správny nábytok pre vaše potreby.

Kompletné zariadenie pre zasadacie miestnosti

  • Pre efektívne stretnutia je dôležité zabezpečiť, aby ste mali v miestnosti k dispozícii dostatok konferenčných stoličiek, ktoré zabránia tomu, aby niekto stál počas celého stretnutia, ale zároveň miestnosť nesmie pôsobiť preplneno. Rozumnou voľbou je mať k dispozícii náhradné napríklad skladacie stoličky a vozík na stoličky, ktorý vám umožní priniesť ďalšie miesta na sedenie podľa potreby. V ideálnom prípade by ste mali medzi stenou zasadacej miestnosti a rokovacím stolom a stoličkami ponechať aspoň tri metre voľného priestoru, aby ľudia mohli ľahko prichádzať a odchádzať bez toho, aby spôsobovali nepríjemnosti ostatným.

  • Zvážte, aké vybavenie bude vaša zasadacia miestnosť využívať. Obľúbeným príslušenstvom sú biele magnetické tabule, menšie stolíky, dekoratívne rastliny, premietacie plátna atď. Ak je problém s priestorom alebo očakávate, že sa vaše súčasné priestory rýchlo rozrastú, zvážte modulárny nábytok alebo rozťahovací stôl do zasadacej miestnosti, ktorý sa môže prispôsobovať spolu s podnikaním; tak sa pohodlne zmestíte do priestoru v súčasnej podobe s vedomím, že nebudete musieť investovať do nového nábytku, keď sa spoločnosť bude rozširovať, ale jednoducho doplníte to, čo už máte: riešenie, ktoré je šetrné k životnému prostrediu aj k rozpočtu!

  • Myslite na technológie od začiatku. Správna technológia a technika je pre efektívnu zasadaciu miestnosť nevyhnutnosťou a mala by byť zahrnutá do plánovania od samého začiatku. Hľadajte rokovacie stoly s vedením káblov, aby ste mohli poskytnúť ľahko prístupné riešenia napájania pre notebooky. Zabráni sa tak rozmiestneniu káblov po podlahe, čo zvyšuje riziko zakopnutia, a na začiatku stretnutí sa tak bude strácať menej času hľadaním elektrických zásuviek.