Ako využiť paravány na udržanie odstupu v kancelárii?

Ako využiť paravány na udržanie odstupu v kancelárii?

Boj proti koronavírusu pokračuje. Pandémia sa dotýka nás všetkých a nikto nevie, čo nás čaká ďalej, až na to, že v dohľadnej dobe budeme musieť naďalej dodržiavať rôzne obmedzenia. To okrem iného znamená, že si musíme naďalej pomáhať pri udržiavaní odstupu aj v práci. Tu je niekoľko rád, ako zvýšiť bezpečnosť seba i ostatných pomocou štandardných paravánov a stolových paravánov.

Ako si udržať odstup od kolegov?

AC20Q3O_Screens_Keep-distance_Blog_Collage_1.jpg

V moderných kanceláriách sú paravány už bežným javom. Používajú sa okrem iného na vytvorenie istej miery súkromia v open space kanceláriách a pre ich efektívne akustické vlastnosti. Na vizualizácii uvedenej vyššie náš interiérový dizajnér navrhol väčšie rozostupy a efektívne oddelil pracovné miesta pomocou stolových paravánov umiestnených na všetkých stranách stola. Zväčšením vzdialenosti medzi kancelárskymi stolmi a pridaním fyzickej bariéry je značne znížené riziko prenosu vírusov pre každého zamestnanca.

Zvýšenie bezpečnosti v čakárňach

AC20Q3O_Screens_Keep-distance_Blog_Collage_2.jpg

Za normálnych okolností ľuďom zriedka vadí zdieľanie čakárne s inými ľuďmi. Momentálne je však špeciálna situácia, na ktorú sa treba špeciálne pripraviť a udržiavať si odstup. Našťastie je možné zaistiť, aby sa zákazníci a pacienti cítili bezpečne aj v týchto situáciách. Ako? Jednoducho obmedzením počtu miest na sedenie a oddelením kresiel napríklad paravánmi. Rýchle, jednoduché a bezpečné riešenie pre všetkých.

Vhodné riešenie do kaviarní a jedální

AC20Q3O_Screens_Keep-distance_Blog_Collage_3.jpg

Pre reštaurácie, kaviarne, bary a podnikové jedálne, kde sa preplnená miestnosť zvyčajne považuje za úspech, platia podobné úpravy rozloženia nábytku. Viac ľudí v miestnosti bez odstupov zvyšuje riziko a niektorí hostia sa pri vchode môžu otočiť a ísť inam. Preto je dobré urobiť potrebné opatrenia, ako napríklad zväčšiť rozostupy medzi jedálenskými stolmi a oddeliť ich paravánmi. Vďaka tomu sa budú všetci hostia cítiť príjemnejšie s pocitom, že ostatní hostia sú dostatočne ďaleko a môžu si vychutnať to, čo ich tam priviedlo: jedlo, pitie a spoločnosť.

 

Chcete vedieť viac? Napíšte nám cez online chat alebo zavolajte na našu zákaznícku linku 02/ 48 214 712