Prečo si kúpiť kancelársku stoličku so sieťovým operadlom?

Prečo si kúpiť kancelársku stoličku so sieťovým operadlom?

Ideálna kancelárska stolička môže mať obrovský vplyv na vaše zdravie a pohodlie pri práci. Pri tak širokej ponuke kancelárskych stoličiek na trhu, môže byť ťažké vybrať tú pravú, ktorá bude najlepšie vyhovovať Vašim potrebám. Kancelárske stoličky so sieťovým operadlom sú stále populárnejšie v moderných kanceláriách. Aké výhody ponúkajú kancelárske stoličky s operadlom zo sieťoviny, ktoré iné stoličky nemajú?

1. Vetranie

Jednou z hlavných výhod stoličiek so sieťovým operadlom je ventilácia, ktorú poskytuje. Kancelárske stoličky čalúnené látkou alebo kožou zachytávajú telesné teplo medzi Vašim telom a stoličkou, čo spôsobuje potenie. Vďaka opierke chrbta zo sieťoviny umožňujú lepšie prúdenie vzduchu okolo chrbta, vďaka čomu ste pohode a pohodlí. Existujú kancelárske stoličky, ktoré sú celé zo sieťoviny. Tie sú o krok ďalej, pretože poskytujú väčšie prúdenie vzduchu okolo celého tela.

2. Jednoduchá údržba

Stoličky so sieťovinou vyžadujú veľmi malú údržbu a omnoho ľahšie sa čistia ako ich textilné ekvivalenty. Okrem toho, na sieťovine sa takmer nedržia škvrny, vďaka čomu je celková údržba nižšia. Ďalšou výhodou vetrania chrbta je, že tým zabránite poteniu a telesnému pachu „nasiaknuť“ do čalúnenia. To zlepšuje hygienu v kancelárii a oceňujú ho najmä zamestnanci v kanceláriách, ktorí zdieľajú svoje pracovné miesta s kolegami.

3. Moderný štýl

Vďaka šikovnému čalúneniu v kombinácii s chrómovým alebo lisovaným plastovým rámom, stoličky so sieťovinou sú ideálnou voľbou do moderných kancelárii. Estetiku na pracovisku mnoho firiem podceňuje, ale atraktívna kancelária odráža nielen to, kto ste ako firma, ale v prvom rade zaujme klientov a priťahuje tých správnych zamestnancov.

4. Odolnosť

Pevne tkaná sieťovina na týchto stoličkách je prekvapivo pevná a odolná. Zatiaľ čo tkanina a čalúnenie môže trpieť rôznym opotrebením, sieťovina bude aj naďalej vyzerať a fungovať ako nová. Dajte si pozor na záruku čalúnenia a mechanizmu stoličky, aby kancelárska stolička spĺňala Vaše predstavy.

5. Ergonomická podpora

Rovnako ako u všetkých kancelárskych stoličiek, aj pri stoličkách so sieťovinou existuje mnoho typov. Sieťové operadlá všeobecne ponúkajú dobrú úroveň podpory a sú ergonomicky tvarované tak, aby kopírovali prirodzený tvar chrbtice. Ergonomické operadlo predstavuje výborný spôsob, ako zabrániť bolesti chrbta a podporiť zdravé držanie tela.

 

Prečítajte si viac o tom, Ako vybrať kancelársku stoličku

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).