Naskladniť, zabaliť, odoslať - všetko pre efektívnu expedíciu tovaru

Naskladniť, zabaliť, odoslať - všetko pre efektívnu expedíciu tovaru

Na vytvorenie efektívneho pracovného prostredia v sklade sú potrebné tri veci. Po prvé, potrebujete flexibilný regálový systém, ktorý sa dá ľahko prispôsobovať podľa potreby. Potom potrebujete baliace stoly, ktoré uľahčujú balenie, a nakoniec klietkové vozíky, ktoré ušetria zamestnancov od zbytočného prenášania tovaru. V našom sortimente nájdete všetko, čo potrebujete naprieč celou expedíciou tovaru.
Skladový regál

1. Prispôsobte si svoj regálový systém

Dobre naplánovaný sklad výrazne uľahčuje prácu. Hlavným cieľom by malo byť zjednodušenie procesu vychystávania objednávok tým, že ich budú všetky produkty a materiál jednoducho lokalizovateľné.

Flexibilný regálový systém umožňuje vytvoriť presne také skladovacie riešenie, aké potrebujete, a v prípade potreby ho môžete jednoducho reorganizovať. Na takýto skladový regál je možné v prípade potreby pridať ďalšie sekcie. Policové regály sú k dispozícii v rôznych šírkach, hĺbkach a výškach, čo uľahčuje maximalizáciu vášho úložného priestoru.

Ak chcete svoj úložný priestor využiť čo najlepšie, môžete pridať ďalšie regály a rôzne príslušenstvo, ako sú zásuvky, dvierka a plné bočné steny. Niektoré regálové systémy je možné rozšíriť aj o panely na náradie a ďalšie praktické príslušenstvo.

Na prehľadné skladovanie použite plastové boxy a prepravky z nášho sortimentu.
 

Ako vybrať policový regál?

2. Praktický dielenský stôl na balenie produktov s dobrou ergonómiou

Ak sa na jednom pracovnom mieste pri baliacom stole strieda veľa ľudí, je dobré vybrať si elektricky výškovo nastaviteľný dielenský stôl. Vďaka tomu budú môcť všetci zamestnanci vykonávať svoje úlohy v ergonomicky správnej pracovnej výške. Šírku pracovného stola zvoľte podľa typu a množstva baleného tovaru

Existujú baliace stoly s integrovanými valčekmi v stolovej doske, ktoré uľahčujú otáčanie tovaru. Taktiež u nás nájdete dielenské stoly s rôznym príslušenstvom, ako sú napríklad police, panel na náradie nad pracovnou doskou je rôzne iné veci, ktoré potrebujete na prácu. Práca je tak efektívnejšia a pohodlnejšia. Baliace stoly môžu byť tiež vybavené držiakom na obalový materiál rezačkou, vďaka čomu sa práca pri balení ešte viac zjednoduší.

Na odľahčenie chrbta, nôh a chodidiel odporúčame priemyselné rohože, ktoré efektívne rozložia záťaž na nohy. Ak je to možné, striedajte pracovné polohy medzi sedením a státím pre čo najlepšiu ergonómiu práce. K tomu pridajte aj výškovo nastaviteľnú dielenskú stoličku a získate kompletnú baliacu stanicu so skutočne dobrým pracovným prostredím.

Valčekový dopravník zjednodušuje premiestňovanie krabíc, debien, balíkov a iného tovaru z baliacej stanice do skladu. U nás nájdete valčekové dopravníky na ľahký tovar aj palety.
Dielenský baliaci stôl

TIP! Všetko na dosah ruky

Dielenský baliaci stôl SEND vám uľahčí prácu tým, že budete mať všetko poruke.

Horná polica je ideálna na odkladanie vecí, ako sú kartónové škatule, lepiaca páska a nožnice. Ďalej máte na stole miesto zavesiť až tri rôzne typy baliacich materiálov, aby ste mali vždy k dispozícii ten správny obalový materiál. Rezačka uľahčuje rezanie obalových materiálov ako napríklad vlnitej lepenky na správny rozmer. Na zabezpečenie ergonomickej pracovnej polohy je možné manuálne nastaviť výšku dielenského stola.

Zobraziť produkt
Skladový regál a rudla

3. Nenamáhajte sa zbytočne

Bežný pracovný deň v sklade sa nezaobíde bez zdvíhania a prenášania vecí. Avšak iba zriedka musíte tovar naozaj prenášať vlastnou silou. Klietkové alebo policové vozíky Vám poskytnú dobrú pracovnú výšku, šetria Váš chrbát a umožnia Vám presúvať niekoľko vecí naraz.

V našom sortimente nájdete okrem iného policové vozíky, klietkové vozíky, plošinové vozíky, rudle, či vozíky na dlhý materiál. U nás nájdete všetko, čo potrebujete na prepravu balíkov v sklade bez ohľadu na veľkosť, hmotnosť a situáciu. Všetko s cieľom zefektívniť manipuláciu s tovarom a umožniť Vám vytvoriť ideálne skladové podmienky pre Vaše podnikanie.
Prečítajte si viac o správnych technikách zdvíhania!

 
Chcete sa dozvedieť viac o vozíkoch?

Máte otázky ohľadom skladovania a balenia tovaru?

Vďaka našej širokej ponuke si ľahko nájdete riešenie, ktoré vám vyhovuje. Ak potrebujete poradiť, kontaktujte nás, radi vám pomôžeme!

Obľúbené produkty

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).