Nomad - nábytková rada s podnikateľským duchom!

Predstavujeme vám novú nábytkovú radu z portfólia AJ. Radu, ktorá má silný charakter. Zoznámte sa so štýlovým, čiernobielym nábytkom Nomad.
„Radu Nomad som navrhovala s dôrazom na moderný dizajn, vysokú kvalitu a cenovú dostupnosť. Mojím cieľom bolo vytvoriť exkluzívny nábytok pre mladé firmy, ktoré k práci často nepotrebujú viac než počítač,” hovorí Elin Basander Andre, dizajnérka Nomadu.

Kancelárska rada Nomad je ideálna pre podnikateľov hľadajúcich priestorovo nenáročný nábytok, ktorý nebude veľkou záťažou pre ich peňaženku. V jednotnom dizajne ponúkame pracovný stôl, kancelársky kontajner, police, skrinky a doplnky pre praktické ukladanie najrôznejších vecí. Nábytkom z tejto série tak ľahko vybavíte celú kanceláriu.
„Pri práci na rade Nomad som vychádzala z osobnej skúsenosti so zakladaním firmy. Začínajúci podnikatelia by nemali investovať všetky peniaze a veľa vlastnej energie len do nábytku,” upozorňuje Elin.
„AJ Produkty majú v ponuke niekoľko kancelárskych rad, z nich väčšina je určená pre zabehnuté spoločnosti. S Nomadom prichádza alternatíva pre podnikateľov, ktorí svoj obchod len začínajú,” uvádza dizajnérka.
Nábytok Nomad je nenáročný na priestor, takže sa dá jednoducho umiestniť do akejkoľvek kancelárie a jednoduché bude i prípadné sťahovanie. „To je ten dôvod, prečo sme sériu pomenovali Nomad! Chcela som, aby nábytok nasledoval podnikateľa na jeho ceste a prispôsoboval sa podľa toho, ako jeho firma porastie,” hovorí Elin.

Šikovné riešenie pre stály poriadok

Rada Nomad poskytuje nekonečné možnosti pre vytvorenie inšpiratívnej a štýlovej kancelárie. Mobilná skrinka je praktická nielen vďaka kolieskam, ale i vzhľadom k možnosti vybaviť ju zásuvkovými modulmi, odkladačmi apod. Vďaka organizéru na stôl budete mať po ruke všetky kancelárske potreby a stôl bude pritom uprataný. Celá séria je prepracovaná tak, že podporuje poriadok –  každá vec môže mať svoje vlastné miesto, napríklad jednu z deviatich priehradiek v hornej časti kancelárskeho kontajneru. Nomad vám skrátka poskytne to najlepšie zázemie, aby ste sa mohli sústrediť na to dôležité.

Kreativita má zelenú

 „Zákazník, ktorý sa rozhodne pre Nomad, často smeruje k veľmi kreatívnej kancelárii s prepojenou pracovnou a odpočinkovou zónou,” konštatuje Elin. Taký podnikateľ si často prenajme jednu miestnosť, v ktorej chce mať napríklad ping-pongový stôl, gymnastickú loptu alebo si sem so sebou zoberie bicykel.
„To  je presne ten typ ľudí, pre ktorý je rada Nomad vytvorená. V tomto nábytku je zakotvená istá hravosť,” hovorí Elin.
Farby použité pre sériu Nomad sú čierna a biela, tvoria teda ideálny základ každej kancelárie.„Ja osobne by som nábytok doplnila teplými neutrálnymi farbami, napríklad drobnosťami v koňakovej farbe alebo zelenými kvetinami. Tieto doplnky zjemnia čiernobielu kombináciu a vytvoria harmonický celok, v ktorom bude radosť pracovať,” radí dizajnérka Elin Basander Andre.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).