Kráľovská medaila pre nášho zakladateľa


Anders Johansson, riaditeľ a zakladateľ spoločnosti AJ Produkty, bol 25. Apríla ocenený medailou "Swedish Royal Patriotic Society Business Medal" za vynikajúcu podnikateľskú činnosť, ktorú mu odovzdala Švédska princezná Viktória počas ceremónie v Rytierskom Dome (The House of Nobility) v Štokholme.

 

Kráľovský Rád, “The Royal Patriotic Society”, každoročne oceňuje najvýznamnejších švédskych podnikateľov ako znak úcty za dlhoročnú a významnú podnikateľskú činnosť. Riaditeľ a zakladateľ AJ Produkty, Anders Johansson, je jeden zo siedmych podnikateľov, ktorí boli ocenení Podnikateľskou Medailou 2017. Všetci ocenení vybudovali úspešné podnikania a prispeli k rozvoju švédskeho podnikateľského prostredia.

 

“Z medaily som veľmi nadšený! Moje sústredenie na podnikanie je stále stopercentné. Úspešné podnikanie sa nevybuduje samé. Naši talentovaní zamestnanci zohrávajú v tomto procese najvýznamnejšiu úlohu a práve vďaka nim sa posúvame stále ďalej.” Povedal Anders Johansson.

 

Švédsky Kráľovský Rád “The Swedish Royal Patriotic Society” podporuje rozvoj podnikateľského prostredia vo Švédsku už viac ako 250 rokov. Každoročne oceňuje Podnikateľskou Medailou za vynikajúce podnikateľské výsledky až 10 domácich podnikateľov. Podmienkou je aby vlastnili celú spoločnosť alebo jej časť. Konečný výber ocenených závisí od troch faktorov: ziskovosť, inovácie a pracovné príležitosti.

Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).