Naše produkty zvládnu aj tvrdé zaobchádzanie

Naše produkty zvládnu aj tvrdé zaobchádzanie

Existuje mnoho dôvodov, prečo si vybrať práve naše produkty, keď chcete zlepšiť svoje pracovisko. Môžu to byť napríklad široký výber produktov, nadštandardná kvalit či 7 ročná záruka. Dnes sa dozviete viac o tom, ako prebieha tvorba produktov v našom sortimente.

Dizajn pre lepšie pracovné prostredie

Naším cieľom je ponúkať nábytok a vybavenie, ktoré pomáha zefektívňovať pracovné prostredie. Jedným zo spôsobov, ako sa nám to darí dosiahnuť je aj fakt, že máme vlastných produktových dizajnérov. To nám umožňuje vytvárať kvalitné produkty s individuálnym štýlom a zároveň navrhovať také produkty, ktoré zodpovedajú súčasným požiadavkám trhu.

Kvalitné produkty z vlastných výrobných závodov

Kvalita je charakteristickou črtou nášho sortimentu, pretože takmer tretina našich výrobkov sa vyrába v našich vlastných výrobných závodoch v Európe. Tu vyrábame všetko od kancelárskeho nábytku cez dielenské stoly, až po regály a šatňové skrinky.

Kompletný návrh a zariadenie interiérových priestorov

Prinášame vám praktické príklady toho, ako pomáhame firmám zefektívniť a zlepšiť ich pracovné prostredie. Prezrite si naše projektové realizácie pre spoločnosti Airshoppen a Beslag Design.
Sme rovnako prísni ako pri vývoji vlastných produktov, tak aj pri výbere všetkých dodávateľov.
Jan Bengtsson, Manažér kvality AJ Produkty

Kvalita je u nás vždy na prvom mieste

Sme si vedomí, že za každou objednávkou je konkrétna osoba, ktorej chceme ponúknuť to najlepšie. Preto pracujeme podľa prísnych protokolov s nepretržitou kontrolou kvality, vďaka čomu dokážeme zabezpečiť, aby každý produkt v našom sortimente dosahoval čo najvyššiu kvalitu.

Záruka 7 rokov na všetko

Našim cieľom je ponúkať produkty s trvalou hodnotou. Preto ponúkame na všetky produkty až 7 ročnú záruku.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).