Kreatívna kancelária - pracujte kde chcete, ako chcete

Kreatívna kancelária - pracujte kde chcete, ako chcete

V kreatívnej kancelárii sa prihliada na osobnosť každého zamestnanca. Predstavte si tento scenár: Prídete do práce na bicykli a odložíte ho na stenový stojan. Následne počas prestávky na kávu vás kolega vyzve na zápas v stolnom futbale. Nemožné? V kreatívne zariadených kanceláriách je to nový štandard. Inšpirujte sa týmto dynamickým a flexibilným pracoviskom, kde je dovolené robiť veľké zmeny v zariaďovaní aj spôsoboch práce!

Pracovné prostredie založené na aktivitách bez pridelených pracovných miest je vhodné pre kreatívne zariadené kancelárie. Zamestnanci potom môžu pracovať kde, ako a kedy chcú. Každý si môže vybrať vhodné miesto a posadiť sa do prostredia, kde sa stáva najefektívnejším a kreatívnym.

Ako vybrať nábytok?

Nábytok a vybavenie sú inovatívne, hravé a osobné - rovnako ako spôsob práce. Myslenie „out of the box“ a používanie vecí neobvyklým spôsobom je na kreatívnom pracovisku podporované.

Drsné, priemyselné materiály vytvárajú mladosti. Kancelársky nábytok v čiernej a bielej zo série Nomad je kompaktný, šetrí priestor a ponecháva priestor pre ďalšie príslušenstvo. V kreatívnej kancelárii nie je miesto pre stolové paravány medzi kancelárskymi stolmi. Takéto otvorené riešenie podporuje spoluprácu a dialóg medzi zamestnancami.

Malé stoly a mobilné kancelárske skrinky sa v prípade potreby ľahko presúvajú. Kancelárske stoličky na kolieskach sú ideálne na presunutie sa k pracovnému miestu Vášho kolegu - alebo ku TV na turnaj videohier!

V kreatívnej kancelárii je dôležité zabezpečiť aktívny a sčasti aj zábavný pracovný deň pre zamestnancov. Pre posilnenie tímového ducha je dobré občas prerušiť svoju prácu a zúčastniť sa spoločnéch workshopov, súťaží, či zápasov v ping-pongu. Všetko, čo zvyšuje kreativitu, je dobré!

V AJ Produkty dokážeme zariadiť na mieru nielen kancelárie, sklady, či šatne, ale aj jedálne. Takéto komplexné riešenie si môžete prezrieť v našom blogu Kompletné interiérové riešenie pre spoločnosť DB Schenker.

 

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).