Nezabudnuteľný prvý dojem

Nezabudnuteľný prvý dojem

Vstupné priestory a recepcia majú zásadný vplyv na prvý dojem. So správnymi dekoráciami síce dokážete vytvoriť príjemnú a otvorenú atmosféru, no tam úpravy nekončia. Dôležitá je komplexnosť - zamerajte sa na všetko od vstupnej rohože po farbu stien. Zdá sa Vám to priveľa? Po prečítaní našich tipov bude pre Vás zariaďovanie recepcie hračka.

1. Nepodceňujte význam vstupných rohoží

Vstupná rohož neslúži len ako dekorácia. Znižuje opotrebovanie podlahy, chráni pred pošmyknutím najmä počas daždivých dní a neposlednom rade, umývanie podlahy je vďaka nej jednoduchšie. Pred vonkajší vstup je vhodné použiť odolné gumové rohože, ktoré uľahčujú zákazníkom čistenie podrážok obuvi. Taktiež nezabudnite do miestnosti umiestniť vysoko-absorpčnú rohož, ktorá zníži nebezpečenstvo šmyku.

2. Pohodlné sedenie

Disponujú Vaše vstupné priestory dostatkom miesta? Čo tak skúsiť veľké pohovky alebo kreslá ku konferenčným stolíkom? Pri menších priestoroch postačia iba kreslá a malé stolíky, ktoré výrazne zútulnia celú recepciu.

3. Myslite aj na odkladanie odevov

Je samozrejmosťou aby si Vaši zákazníci a zamestnanci mali kde odložiť svoje odevy. Táto skutočnosť je dôležitá hlavne v zimných mesiacoch, kedy väčšina ľudí nosí kabáty, ale aj čiapky, šály, či rukavice. Nezabudnite taktiež na odkladanie dáždnikov a osobných vecí.

4. Recepciu prispôsobte Vašim potrebám

Recepcia dotvára celkový dojem vstupného priestoru. Ak si vyberiete recepčný pult, ktorý pozostáva z viacerých sekcií, je jednoduché prispôsobiť ho aj tým najnáročnejším požiadavkám. Nebojte sa kombinovať vysoké a nižšie sekcie, aby mali zákazníci možnosť vybrať si, či chcú sedieť alebo stáť.

5. Premyslite si výber farieb

Výber správnych farieb netreba podceňovať. Rôzne farby vyvolávajú rôzne pocity. Kým modrá farba pôsobí upokojujúco, červená je energická a zelená vyjadruje harmóniu. Zaujímavým nápadom môže byť využitie farieb z loga spoločnosti, vďaka čomu si zákazníci Vašu značku jednoduchšie zapamätajú.

6. Nezabúdajte na detaily

Príjemnú atmosféru vstupného priestoru dotvoríte pridaním kvetov, rohoží, závesov, či lámp. Dnes už je samozrejmosť ponúknuť niečo na pitie, teda je vhodné mať v miestnosti zásobník na vodu, či kávovar. Prezenčné materiály o Vašom podniku zase môžete vystaviť pomocou stojanov na brožúry.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).