Policový regál alebo kovové skrine? Postavte si vlastný policový systém

Kovové skrine môžu byť využité na viacero účelov. Väčšina skríň ponúkne mimoriadne priestranné úložné riešenie. Hodia sa do dielní, garáží a skladov, do kancelárií, či ako zariadenie do fitness centra, školy a do mnohých ďalších inštitúcií.

 

Je len na vás ako sa rozhodnete skriňu vybaviť - možno do nej dokúpiť police, panely na náradie, úložné nádoby, sady háčikov či iné. Vieme, že vybrať kovovú skriňu môže byť náročné. Preto sme o tom napísali v samostatnom článku Vyberáme kovové skrine do kancelárie.

Dielenské kovové skrine na náradie

Dielenské skrine sú základným predpokladom pre udržiavanie čistoty a poriadku na pracovisku. Životnosť a stav nástrojov môžete výrazne zlepšiť ich správnym ukladaním. V uzamknutej plechovej skrini sú bezpečne umiestnené na svojom mieste a chránené pred prachom a špinou.

Kovové skrine sú samostatne stojace jednotky poskytujúce bezpečný úložný priestor. Vďaka obrovskému množstvo variantov a príslušenstva si vytvoríte skladovací systém presne podľa svojich požiadaviek. Náradie, súčiastky, výrobky, kancelárske potreby, to všetko nájde v týchto skriniach svoje miesto.

Otvorený policový regál nie je vždy najlepším spôsobom pre skladovanie vecí. Nástroje, drahé zariadenia a drobné predmety vyžadujú iný typ riešenia. Pri použití zamykateľných zásuviek alebo prídavných dverí a stien sa otvorený policový systém zmení na univerzálny skladový priestor. Zásuvky môžete vybaviť rôznymi kombináciami deličov tak, aby sa ľahko prispôsobili v nich uloženým nástrojom.

Skladovací policový systém

Napíklad náš policový systém Mix je tvorený základnou kostrou, na ktorú môžete primontovať dvere, prepážky a ďalšie príslušenstvo. Výšku políc ľahko nastavíte podľa svojich potrieb, pomocou prídavných nosníkov tiež môžete zvýšiť nosnosť skladovacích priestorov.

Policové systémy s vysokou nosnosťou

Tieto systémy sú vhodné pre veľké a ťažké predmety. Pre vysoké nároky niektorých prevádzok bol navrhnutý špeciálny systém skladovacích skríň a políc, ktorých nosnosť bola navýšená až na neuveriteľné dve tony na jednotku. Nosnosť jednej police je aj 400 kg.

Policové jednotky si ľahko zostavíte ako stavebnicu. Kostru celého systému tvorí štandardné a predlžovacie diely, ktoré obsahujú v základe šesť políc. Z týchto regálov pomocou ďalších dielov a príslušenstva zostavujete kompletné úložné priestory, ktoré môžu kombinovať police, zásuvky, uzamykateľné skrinky, ai. Tieto zostavy sa môžu tiež stať rozdeľovacom prvkom priestoru.

Ak si napríklad zariaďujete obchod a neviete, aké regálové systémy použiť, radi vám pomôžeme vybrať vhodné regály do predajne.

 

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).