Vytvorte skvelý prvý dojem so správnym nábytkom

Vytvorte skvelý prvý dojem so správnym nábytkom do kancelárie

S premysleným nábytkom sa kancelária stáva oveľa viac než len miestom na prácu. Štýlovo navrhnutá kancelária prispieva nielen k pocitu pohody a lepšej firemnej kultúre, ale stáva sa aj pomyselným reprezentatívnym výkladom, ktorý láka klientov aj nových talentovaných zamestnancov. V dnešnom článku sa dočítate o tom, ako budovať imidž vašej spoločnosti prostredníctvom kvalitného kancelárskeho vybavenia.

Ukážte, akou spoločnosťou chcete byť

To, že si mnohí ľudia zvykli pracovať z domu niekoľko dní v týždni, neznamená koniec klasickým kanceláriám. Naopak, fyzické priestory na stretnutia sú potrebné na reprezentatívne účely, ako prijímanie klientov a posilnenie firemnej kultúry a interakcie medzi kolegami. Investícia do kancelárskeho nábytku je investíciou do podniku aj do jeho zamestnancov.

Pre dosiahnutie najlepších výsledkov je dôležité, aby zariadenie odrážalo osobnosť spoločnosti. Predtým, ako urobíte nejaké zmeny, položte si otázku: Akou spoločnosťou chceme byť?

Biele tabule

Kancelárske vybavenie, ktoré zodpovedá vašej firemnej kultúre

Ste spoločnosť orientovaná na nápady alebo technológie? Pracujete v oblasti bezpečnosti, maloobchodu alebo výroby? Príklady vytvárajú vnútorné predstavy o určitom druhu interiérového dizajnu, však? Začnite teda od podnikania a posilnite prvky, ktoré vás robia jedinečnými, ale nezabudnite zachovať jednotný štýl, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky.

Niekoľko tipov: premýšľajte „out of the box“. Niekomu sa páčia farebné steny alebo podlahy, nábytok zaujímavých tvarov či otvorený priestor s paravánmi a nástenkami. Ak chcete vašimi priestormi vyjadriť vážnosť a sebavedomie, najlepšie je zvoliť pokojnú a tlmenú farebnú schému. Koberce, závesy a nábytok potiahnutý látkou poskytujú pocit bezpečia a útulnosti. Alebo chcete ukázať pozitívny vzťah k životnému prostrediu? Zamerajte sa na prírodné materiály, živé rastliny a napríklad aj nábytok kúpený z druhej ruky.

Vytvorenie jednotného a atraktívneho štýlu

Máte dizajn manuál profil s pokynmi, ako by sa mala vaša spoločnosť prezentovať offline a online? Potom máte dobrý východiskový bod aj pre interiérový dizajn. Použitím rovnakej farebnej schémy v kancelárii môžete vytvoriť dôležitú kontinuitu. Inak nie je potrebné nič extravagantné: jednotný nábytok a textílie, príjemné osvetlenie a živé rastliny sú veľmi dôležité pre vytvorenie dobrého a príjemného prvého dojmu - a prostredia, do ktorého sa ľudia budú radi vracať.

6 krátkych tipov pre nezabudnuteľný prvý dojem

Atraktívna kancelária má mnoho výhod

Mať kanceláriu, ktorá zaujme klientov, je dobré, ale ešte dôležitejšie je mať pracovné prostredie, v ktorom sa zamestnanci cítia príjemne a spokojne. Prostredie má výrazný vplyv na každého z nás a správne rozhodnutia v oblasti interiérového dizajnu pomôžu vytvoriť optimálne podmienky pre pohodu a produktivitu zamestnancov. Interiérový dizajn, ktorý odzrkadľuje osobnosť vašej spoločnosti, zároveň posilňuje pocit spolupatričnosti v tíme, vďaka čomu sú zamestnanci v práci radi.
 
Okrem toho dobré kancelárske prostredie slúži ako magnet na prilákanie nových talentov do vašej spoločnosti. Investícia do zlepšenia kancelárie a každodenného života vašich zamestnancov je teda investíciou, ktorá sa oplatí. Vždy.

Ako vytvoriť atraktívnu kanceláriu?

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).