Ako sme vytvorili efektívnu zasadačku, ktorú všetci milujú?

Ako sme vytvorili efektívnu zasadačku, ktorú všetci milujú?

Základným pilierom sú pohodlné kancelárske kreslá

Poznáte to, asi všetci. Nudné, dlhé meetingy konajúce sa v miestnostiach, kde všetci iba zaspávajú, nevnímajú a krútia hlavami na znak súhlasu všetkému, čo nadriadený rozpráva. Viacerí sa asi zhodneme, že všetci čakajú na koniec tejto nudnej prednášky, aby sa rozpŕchli do svojich kancelárii. Tak más napadlo, ako spraviť z našej zasadačky miesto, ktoré budú mať všetci radi a budú sa tešiť na všetky meetingy, ktoré ich budú čakať v týchto priestoroch. Snažili sme sa teda vytvoriť jednoducho zariadenú, ale veľmi efektívnu zasadaciu miestnosť.

 

Kancelárske kreslá do zasadacej miestnosti jednoducho patria. Každý si chce predsa sadnúť do veľkého, pohodlného kresla, pri riešení dôležitých firemných problémov a plánov. Navyše vymysleli sme aj ako ľudí udržať pri vedomí a navyše doplňovať tekutiny. Každý zo zamestnancov si môže vybrať, či si dá kávu a k nej nealkoholický nápoj.

 

Mohutný rokovací stôl nemožno vynechať

Navyše aj prezentácie sa nám zmenili. Prípravu dokumentov sme priradili marketingovému oddeleniu a oni robia naozaj zázraky. Na veľký rokovací stôl v zasadacej miestnosti sú ešte pred začatím uložené papiere s prednáškou, ktorá je podaná vtipne, interaktívne a všetkých v miestnosti baví Viacero ľudí sa angažuje a málokto zaspáva. Ľudia používajú stôl na písanie poznámok, či položenie nápojov. Takže je funkčný a navyše miestnosť krásne oživuje.

 

Policový regál, ktorý vzdeláva zamestnancov

Naša firma chce mimo iného svojich zamestnancov vzdelávať vo svojom obore, ale aj mimo neho. Preto sme vymysleli, že ak bude niekto premotivovaný a bude mať po práci, alebo počas obednej prestávky chuť, môže sa zastaviť v zasadacej miestnosti, kde je umiestnený policový regál plný zaujímavých a poučných kníh. Knihy budú dostupné aj na zapožičanie domov, avšak človek musí zapísať svoje meno a meno knihy, ktorú si požičal, aby neprišlo k žiadnemu zabudnutiu vrátiť danú knihu.

 

100 ľudí 100 chutí

Sú normy, ktoré predpisujú, ako mať správne zariadenú zasadačku či kanceláriu z pohľadu BOZP. Avšak každý z nás má svoje nadstavbové preferencie. Dočítajte sa viac o žensky vybavenej pracovni.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).