Vyberáme kovové skrine do kancelárie

Vyberáme kovové skrine do kancelárie

Neviete si poradiť, ako si efektívne zariadiť svoju kanceláriu pomocou kovového nábytku? Prezradíme vám, ktoré kovové skrine sa vám budú hodiť do kancelárie napríklad na základe ich účelu.

 

Ak sa povie kovová skriňa tak si väčšina ľudí predstaví klasické kovové skrine. No možno budete trošku prekvapení, ale medzi kovové skrine patria napríklad aj kartotéky, policové plechové skrine na šanóny, kovové skrine do kancelárie a podobne.

Kovové skrine sa hodia skôr do náročnejších pracovných prostredí, kde potrebujete odolné kovové skrine. Ale samozrejme tieto skrine sa hodia aj do kancelárií, ktoré sú v štýlovom modernom prevedení. Výhodou týchto skríň je aj ich nosnosť. Vo väčšine prípadov často prevyšujú drevené skrine. Čo je ideálne napríklad do archívov alebo kancelárií kde je množstvo šanónov alebo krabíc.

Ako vyzerá správna kartotéka?

Kartoték existuje nespočetné množstvo typov a druhov. Všetky by ale mali spĺňať niekoľko základných pravidiel.

Tým prvým je nosnosť. Kartotéka s drevotrieskovým dnom, ktorá sa vám prehne po vložení niekoľkých dokumentácií, asi nie je ideálna súčasť kancelárie. Moderné kovové kartotéky majú zásuvky, z ktorých jedna môže mať nosnosť až 40 kilogramov. Môžete si zaobstarať kartotéku ktorá je ohňovzdorná. V tom prípade vaše dokumenty vydržia odolávať ohňu až 90 minút.

 

Kartoteka1.jpg

Štýl v kancelárií

Ak by ste si chceli zaobstarať štýlovú kovovú skriňu do vašej kancelárie, určite by ste nemali prehliadnuť roletové kovové skrine. Roletové skrine sa hodia na uskladnenie všetkého kancelárskeho materiálu od klasických dokumentov, až po krabice či šanóny. Tieto kovové skrine vďaka roletovému riešeniu dverí zaberajú len minimum priestoru.

 

RoletovaSkrina.jpg

Policové kovové skrine

Urobte si raz a navždy poriadok v šanónoch. Najlepšie na to sú policové skrine. Pomocou modernej kovovej skrine, kde sa skĺbila funkčnosť, kvalita a výnimočný dizajn poskytujú bezpečný úložný priestor pre cenné dokumenty ako spisy o zamestnancoch alebo pacientoch, technickej dokumentácie alebo zmluvy. Budete ich mať jednoducho roztriedené a bezpečne schované. Nedostane sa k nim nikto cudzí a vy sami dokumenty vždy rýchlo nájdete.

 

KovovaSkrina.jpg

 

Dokonca u nás kúpite aj šatňové skrinky, kde si na ramienko zavesíte oblečenie. Ak by ste ale chceli do kancelárie len police bez dverí, tak sa zamerajte skôr na kovové regály.