Zdvihnite svoj štandard a pracujte efektívnejšie!

Zdvihnite svoj štandard a pracujte efektívnejšie!

Trávite veľa času na stretnutiach, či poradách? Zvýšte dynamiku a efektivitu jednoducho – skúste ďalšie stretnutie usporiadať postojačky.

S výškovo nastaviteľnými rokovacími stolmi môžete zmeniť pracovnú polohu okamžite. Pýtate sa: „Prečo by som to mal robiť?“ Potom si určite prečítajte nasledovných pár riadkov.

Ako Vám pomôžu porady a stretnutia v stoji?

1. Stretnutia budú kratšie a efektívnejšie

V priemere každá porada, či stretnutie trvá o 34% dlhšie, keď účastníci sedia v porovnaní so situáciou, kedy stáli (Dahl, 2014 ¹). Predstavte si, o koľko viac by ste toho stihli za jeden deň, keby ste mali ten stratený čas k dispozícii. Krátkodobé „nepohodlie“ počas státia má za cieľ držať sa témy stretnutí a zvyšovať efektívnosť.

Najúspešnejšie stretnutia trvajú väčšinou 15-20 minút. Ak však stretnutie musí trvať dlhšie, vďaka výškovo nastaviteľnému rokovaciemu stolu môžete meniť pracovné polohy medzi sedením s státím rovnako rýchlo ako prepnete slide na prezentácii.

2. Zvýšenie spolupráce a kreativity

Výskum ukázal, že ľudia, ktorí spolupracujú na svojich projektoch v stoji, sú viac zainteresovaní a zaujatí riešenou problematikou, ako ľudia, ktorí sedia. Počas státia naše mozgy pracujú efektívnejšie, vďaka čomu sme viac angažovaní vo svojej práci.

3. Zníženie svalového napätia v tele

Sedenie v rovnakej polohe celý deň má negatívne účinky na váš krvný obeh, chrbát a celé telo. Vďaka výškovo nastaviteľným rokovacím stolom si uvoľníte chrbát, krk a ramená a rozprúdite krv v žilách. Ak potrebujete medzistupeň medzi sedením a státím, sú pre Vás ideálnym riešením aktívne stoličky, vďaka ktorým môžete meniť svoju pracovnú polohu ešte častejšie.

Aby sa Vám lepšia stálo, môžete dokúpiť k výškovo nastaviteľnému rokovaciemu stolu kancelárske podložky pre prácu v stoji :)

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).