Regály do predajne: Vyberte si vhodný regál do obchodu

Ako si vybrať tie správne regály? Na prvý pohľad úplne bezvýznamné príslušenstvo, ktoré však utvára dojem celého obchodu či predajne a servíruje zákazníkom úhľadne zoradený tovar. Presne také sú praktické regály, stabilné stojany či regálové systémy pre ťažký sortiment. Urobte maximum pre svoj obchod a kúpte si zariadenie predajne!

Regálové systémy na mieru

V dnešnej dobe je možné zariadiť na mieru naozaj čokoľvek. To znamená, že ak máte akýkoľvek priestor a potrebujete nástenný regál, rohový regál, otočný regál či regál na kolieskach, bude možné vám vašu požiadavku splniť. Skutoční profesionáli z odboru dokážu pracovať s akýmikoľvek rozmermi. Navrhnú vám regálové zostavy pre veľké miestnosti aj predajné stojany vhodné do menších priestorov. V bežne dostupnej ponuke si vyberiete aj skladové regálové systémy konštruované do hál, garáží, dielní, kancelárií a veľkých skladov. Regálové zostavy sa vyznačujú vysoko odolnou konštrukciou navrhnutou tak, aby zvládla náchylné potraviny, a tiež ťažké stavebniny. Všetky regály zodpovedajú normám aj bezpečnostným predpisom. Ich montáž je rovnako ako demontáž veľmi jednoduchá a v mnohých variantoch doplnená o kolieska pre ľahšiu mobilitu.

Typy regálov

Regály na skladovanie chemikálií

Galvanizovaný regál na skladovanie chemikálií a olejov je navrhnutý na efektívne skladovanie nebezpečných látok. Dierkované police prepúšťajú rozliatu kvapalinu a pod spodnou policou je umiestnená vaňa, ktorá ju zachytáva.

Regály na pneumatiky

Regál na pneumatiky vám pomôže maximalizovať svoje skladovacie kapacity. Základná sekcia regálu 2500 × 2100 × 400 mm má 4 úrovne a môže byť použitá ako samostatný regál alebo rozšírená o prídavné sekcie. Regál je vyrobený z galvanizovaného oceľového plechu, takže je vysoko odolný a má dlhú životnosť. Alebo môžete využiť regálovú zostavu, kde sa vojde cca 140 pneumatík. Je špeciálne určená pre skladovanie pneumatík v kontajneroch dlhých 20 stôp.

Regály na potraviny

Regály do predajne potravín sú kvalitnou voľbou pre sklady a obchody, kde sa kladú vysoké hygienické nároky. Potravinárske regály majú niekoľko výhod pri skladovaní, ako napr. dierkovanú konštrukciu, ktorá ľahko prepúšťa tekutiny a neusadzuje sa na nej prach, čo je mimoriadne hygienické. Druhou výhodou pre tento potravinový regál je pokladanie políc priamo na nosníky regálu, vďaka čomu sa ľahko vyberajú a čistia.

Regály do obchodov

Pri výbere regálov do obchodu máte na výber z nespočetného množstva rôznych druhov, veľkostí a typov využitia. Všetko závisí iba na tom, aký tovar predávate. Môžete si vybrať či už štandardný policový regál, regál na knihy alebo regál na topánky. Ak máte ťažké produkty, najlepšie spravíte, ak si vyberiete kovový regál, ktorý má najvyššiu nosnosť a v našej ponuke ich nájdete vo viacerých výškach, šírkach, nosnostiach a farebných vyhotoveniach.

Kovové alebo drevené regály?

Pri výbere regálov je taktiež dôležité vedieť si vybrať, z akého materiálu má byť váš regál. Dnes sú na výber rôzne dizajnové drevené regály alebo plastové regály. Zvyčajne sú však pekné iba na pohľad, pretože z praktického hľadiska sú kvôli nízkej nosnosti na policu menej využiteľné. Na druhú stranu kovové regály v našej ponuke majú nosnosť od 70 kg až do 1000 kg na jednu policu.

Vyberajte online

Či už vlastníte obchod, zháňate kvalitné regálové zostavy do autoservisu, riešite vybavenie dielne kovovými regálmi alebo potrebujete doplniť paletové regály do vášho skladu, naši odborníci vám zaistia poradenstvo aj následné zhotovenie atypických regálov. Využiť môžete tiež sériový sortiment dostupný online za férové ceny.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).