Ako správne čistiť biele magnetické tabule?

Ako správne čistiť biele magnetické tabule?

Čistenie bielej tabule je veľmi jednoduché - väčšinou stačí jemná handrička a trochu vody. Ak budete používať kvalitné fixky a z času na čas vymeníte magnetickú hubku, tabuľa zostane dlhšie čistá.
Prvé biele magnetické tabule boli vyrobené v 60. rokoch 20. storočia z rovnakého materiálu ako film do fotoaparátov. Biele tabule boli vtedy veľmi drahé a zaschnutý atrament sa niekedy ťažko odstraňoval. V súčasnosti sa magnetické tabule zvyčajne vyrábajú z plechu s lesklým smaltovaným povrchom, ktorý sa ľahko čistí.
Biela magnetická tabuľa DORIS
Biela magnetická tabuľa DORIS
255,- €
Úložná polička Air
Úložná polička Air
108,- €

Prečo zostávajú na tabuli škvrny?

  • Magnetická hubka je opotrebovaná a treba ju vymeniť.
  • Fixka, ktorú používate, je nevhodná a zanecháva na povrchu nečistoty a mastnotu.
  • Na zotretie tabule ste použili ruku a mastnota z vašej ruky zanechala na tabuli film.
  • Použili ste nesprávne čistiace prostriedky, napríklad mydlo a poškodili smalt tabule. Preto je dôležité používať buď len vodu alebo čistiaci prostriedok na biele tabule.
Výhodou smaltovaného povrchu je jeho odolnosť. Ľahko sa udržiava v čistote a povrch odolný voči poškriabaniu. Takéto biele magnetické tabule vydržia mnoho rokov používania (samozrejme pri správnej údržbe).

Naša široká ponuka zaručuje, že si nájdete bielu tabuľu, ktorá vám bude vyhovovať, nech ste ktokoľvek. Ak potrebujete poradiť s výberom, neváhajte nás kontaktovať!

Ako vybrať bielu magnetickú tabuľu?

Obľúbené biele magnetické tabule

FAQ

Náš netoxický čistiaci sprej odstraňuje všetky druhy stôp z plstených hubiek a fixiek, ako aj atrament a zvyšky atramentu.
Takmer všetky biele tabule sú magnetické, ale môže sa stať, že narazíte na výnimku. Prečítajte si preto vždy špecifikáciu produktu.
Klasické biele tabule sú zvyčajne z oceľového plechu so smaltovaným povrchom.
Bielu tabuľu môžete používať na všetko od plánovania, brainstormingu na stretnutiach až po kreslenie na ňu alebo ako čistý komunikačný nástroj.
Naše fixky na biele tabule majú netoxický atrament, čo z nich robí dobrú voľbu pre všetky prostredia. Sú rovnako vhodné na použitie v školách a kanceláriách.
Nie. Biela tabuľa by sa nikdy nemala čistiť inak ako vodou alebo čistiacim prostriedkom na biele tabule.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).