Ktorá magnetická tabuľa je pre vás tá práva?

Ktorá magnetická tabuľa je pre vás tá pravá?

Magnetická tabuľa je skvelým pomocníkom na väčšine miest: v kancelárii, v škole, v dielni alebo doma. Možno ju použiť na prezentácie, plánovanie, tvorivé stretnutia a ako plánovaciu tabuľu. Keďže ide o obľúbený výrobok, existujú klasické biele tabule a sklenené tabule v mnohých rôznych veľkostiach a prevedeniach.

Pomôcka pre prezentáciu

Tabuľu na kolieskach je možné ľahko premiestniť tam, kde je potrebná. Keď potrebujete prezentovať nejaký nápad alebo projekt, je klasická tabuľa skvelou vizuálnou pomôckou. Použite takú, ktorá je magnetická, aby ste na ňu mohli vystaviť obrázky a dokumenty, ktoré budú ľahko viditeľné pre každého. Existujú modely so zadnými stranami potiahnutými látkou, ktoré pomáhajú tlmiť zvuk v miestnosti. Tie tiež dobre fungujú na rozdelenie priestoru a zároveň tlmenie hluku v miestnosti.

Žena píše na tabuľu

Zvoľte správnu písaciu tabuľu

  • Mobilné biele tabule:
    Tabuľu na stojane s kolieskami možno ľahko presúvať medzi miestnosťami podľa toho, kde je práve potrebné, alebo ju odložiť, keď sa nepoužíva.

  • Nástenné tabule: Tabuľu môžete zavesiť vodorovne alebo zvisle v závislosti od priestoru na stene a od toho, čo považujete za najužitočnejšie. Uistite sa, že vybraný model je možné zavesiť oboma spôsobmi.

  • Sklenené tabule: Okrem tradičných tabúľ existujú aj sklenené magnetické tabule v modernom dizajne. Sklenené písacie tabule sa dodávajú v niekoľkých krásnych farbách, aby ladili s dekorom vašej kancelárie. Môžete kombinovať rôzne farby a vytvoriť tak pekný detail interiéru a zároveň získať elegantnú písaciu plochu.

  • Sklenené písacie tabule s akustickým panelom: Zadná strana je potiahnutá látkou s výplňou pohlcujúcou zvuk. Vďaka tomu ju môžete použiť ako paraván a vytvoriť menšie priestory vo veľkej miestnosti a zároveň tlmiť hladinu hluku. Predná strana funguje ako bežná písacia tabuľa. Môžete ju jednoducho otočiť podľa potreby alebo presunúť do inej časti miestnosti.

  • Magnetické tabule na kriedu: Klasická tabuľa na kriedu poskytuje pocit nostalgie a zároveň je praktická a užitočná. Píšte, mažte a znova píšte.

TIP! Tlmenie hluku v miestnosti

Sklenená tabuľa na písanie MARY je magnetická, takže na ňu môžete pripevniť poznámky pomocou magnetov. Zadná strana je potiahnutá látkou a pohlcuje zvuk, takže okrem plochy na písanie poznámok poskytuje viac funkcií. Môžete ju použiť na rozdelenie miestností a ľahko sa premiestňuje, pretože má kolieska.

Zobraziť produkt
Mobilná vertikálna tabuľa v kancelárskej miestnosti

Ukážte svoje plány

Brainstorming: Ak potrebujete veľa písať, robiť rýchle náčrty a prezentovať nápady, je ideálna veľká písacia tabuľa. Poskytne vám priestor na písanie aj kreslenie, čo je ideálne pre brainstorming alebo kontrolu nových postupov. Na magnetickú tabuľu môžete pomocou magnetov pripevniť obrázky a výkresy.

Plánovanie: Skvelým spôsobom, ako sledovať, čo treba urobiť, je umiestniť tabuľu viditeľnú pre všetkých zamestnancov. Existujú plánovacie tabule s týždenným a mesačným plánovaním, takže všetci ľahko vidia pracovné a výrobné plány. Pre tých, ktorí majú dobrú predvídavosť, existujú aj tabule s ročným plánovaním.

Pripomienková tabuľa: Menšia tabuľa na stene vedľa počítača sa skvele hodí na poznámky a slúži ako pripomienka dôležitých udalostí. Použite ju na zanechanie odkazu pre svojich kolegov, ak budete musieť byť po určitú dobu neprítomní. Vedľa svojho pracovného stola si tiež môžete vytvoriť týždennú nástenku na osobné plánovanie.

Nástenka: Magnetické tabule môžete používať aj ako nástenky a môžete na ne vyvesiť svoje plány. Napr: Píšte priamo na nástenku alebo na ňu pripevnite poznámku pomocou magnetov.
Magnetická tabuľa v zasadacej miestnosti

Prezentácia a prednášky

Píšte na obe strany: Pomocou obojstrannej mobilnej tabule si môžete veci zapísať bez toho, aby ste čokoľvek vopred prezradili. Píšete na jednu stranu, otočíte ju smerom od kolegov, a až príde čas, otočením tabule odhalíte, čo ste napísali. Je to praktické aj v prípade, že potrebujete napísaný obsah na chvíľu schovať, ale napriek tomu chcete tabuľu používať ďalej.

Trojdielna biela tabuľa: Pre tých, ktorí potrebujú ďalší priestor na písanie, je určený tento skvelý model s piatimi písacími plochami. Dve krídla sú z oboch strán opatrené smaltom. Vzhľadom na to, že krídla je možné zavrieť, môžete počas stretnutí a prezentácií skryť pripravené informácie.

Sklenené magnetické tabule s kolieskami: Tie sú k dispozícii nielen v rôznych veľkostiach, ale niekoľko modelov sa dodáva aj v rôznych farbách. Vyberte si farbu, ktorá sa hodí k firme, designu interiéru alebo jednoducho farbu, ktorá sa vám páči.

Písacie tabule vytvorené na každodenné používanie

Naše biele magnetické tabule majú odolný povrch na písanie a ľahko sa udržujú v čistote. To, čo ste napísali, môžete ľahko vymazať pomocou hubky, ktorú máte vždy po ruke, pretože sú magnetické. Prezrite si naše príslušenstvo pre magnetické tabule.

Ako správne čistiť biele magnetické tabule? 

Spýtajte sa nás na produkty pre prezentáciu!

Ak máte akékoľvek otázky k našim magnetickým a skleneným tabuliam, neváhajte nás kontaktovať. Radi zodpovieme vaše otázky týkajúce sa našich výrobkov.




Tu nájdete všetky biele tabule

Tu nájdete všetky magnetické tabule

FAQ

Najbežnejšími materiálmi na výrobu bielych tabúľ sú melamín, lakovaná oceľ, smaltovaná oceľ a sklo. Písacie tabule s najdlhšou životnosťou a najvyššou kvalitou sú vyrobené zo smaltovanej ocele alebo skla.
Biela tabuľa je obvykle vyrobená z plechu s lesklým smaltovaným povrchom.
Biele tabule sú vynikajúcou pomôckou na prezentácie a prednášky v školách a na pracoviskách. Môžete ich tiež použiť pre brainstorming, plánovanie a zdieľanie informácií s kolegami v kancelárii.
Whiteboard je zavedený termín aj vo švédčine. V jednotnom čísle sa nazýva whiteboard, v množnom čísle whiteboards. Je tiež úplne v poriadku používať švédske slovo skrivtavla.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).